Always

Læs mere om Always her!

10 Produkt(er)

Historien om Always

Always’ historie kan føres helt tilbage til 1983, hvor de udviklede deres første hygiejnebind. Siden dengang har millioner af kvinder verden over benyttet deres mange hygiejneprodukter. Udover at udvikle hygiejnebind til næsten halvdelen af jordens befolkning, har Always siden 2014 haft en mission om at hjælpe alle kvinder og piger med at bevare deres selvtillid op gennem puberteten og videre gennem livet, hvor mange kvinder er tynget af de samfundsmæssige begrænsninger, der står i vejen for kvinders rettigheder. De bruger hashtagget #LikeAGirl, som navnet på deres kampagne, hvor de kæmper for kvinders mentale og fysiske sundhed over hele verden.

Undersøgelser viser, at 72% af pigerne føler at samfundet begrænser dem, derfor har Always et mål om at styrke og opmuntre dem til at bekæmpe de mange begrænsninger og i stedet være ustoppelige over for samfundets begrænsninger. Undersøgelser viser også at 7 ud af 10 piger føler, at de ikke hører til i sport, hvilket får næsten 1 ud af 2 piger til at stoppe med deres sport i puberteten. 

Always bind med tanke på ingredienser og sikkerhed

Når Always udvikler deres Always bind er sikkerheden for ingredienser og materialer særligt i fokus. Bind fra Always er designet til at give dig både komfort og beskyttelse under din menstruation. Formålet med et menstruationsbind er selvfølgelig først og fremmest at optage og absorbere menstruationsvæske, men Always stræber efter, at det også skal være behageligt at bære deres bind. Always bind er lavet af særlig udvalgte materialer for at give dig op til 100% lækagefri komfort under hele din menstruation.

Hvilket Always bind skal jeg vælge?

Ikke to kvinder er ens, så hvorfor skal deres bind være det? Sådan lyder et udsagn fra Always, hvilket også betyder, at de gennem årene har udviklet et hav af forskellige bind, så alle kan finde et bind, der passer præcis til dem og deres behov.

Always Ultra

Deres Always Ultra bind er et super absorberende bind med et Instant Dry-system, der absorberer væske på få sekunder og holder det væk fra huden. Always Ultra bind er nænsomme mod huden og er lavet med en lugtneutraliserende teknologi, der beskytter dig mod lugtgener. Hos Med24.dk kan du købe både Always bind night og Always bind normal, så du kan føle dig beskyttet både dag og nat.

Always Classic

Med Always Classic for du et helt almindeligt hygiejnebind til dagligt brug. Deres Classic bind er godt at bruge om dagen eller om natten i slutningen af din menstruation, hvor du måske ikke bløder så meget. Der findes både Always bind uden vinger og Always bind med vinger alt efter, hvad du foretrækker at bruge. Bind med vinger har den fordel at beskytte dig mere mod lækage til siderne, da bindet foldes rundt om dine trusser.

Always Maxi

Always har også udviklet deres Always Maxi bind, som er ekstra tykke bind. De er særlig gode at bruge, hvis du har en meget kraftig menstruation. Det er også i denne serie vi finder de populære Always natbind, der giver sikker beskyttelse mod lækage om natten. Deres Always night bind fra Maxi-serien giver dig maksimal beskyttelse, når du sover, så du ikke skal bekymre dig om at bløde igennem.


Hos Med24.dk kan du købe flere af de populære hygiejnebind fra Always. Vælg det bind, som passer bedst til dine behov! Køb i dag med hurtig levering og fri fragt fra 349 kr.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.