aminoJern Ferrochel

aminoJern Ferrochel et jerntilskud, som anvendes ved jernmangel. aminoJern optages rigtig godt i kroppen og er især velegnet til gravide og andre personer, som lider af jernmangel. Læs meget mere lige her!

3 Produkt(er)

aminoJern mod jernmangel

Det er meget almindeligt at opleve jernmangel, men mange er ikke opmærksomme på, hvad de skal lægge mærke til. Nogle er i større risiko for at udvikle jernmangel end andre. Det er f.eks. teenagere, gravide og veganere. Men lige meget, hvor jernrig en kost du indtager, kan du stadig opleve jernmangel.

aminoJern Ferrochel er et kosttilskud til dig, som oplever jernmangel. aminoJern indeholder aminosyrer, hvilket øger optagelsen af jerntilskuddet og er med til at mindske risikoen for forstoppelse.


Symptomer på jernmangel

  • Du kan opleve at være mere træt end normalt
  • Du kan få åndenød også ved mindre anstrengelse
  • Du kan have svært ved at koncentrere dig
  • Du kan opleve, at du bliver svimmel
  • Din hud kan have en tendens til at blive bleg

Når vores krop bruger mere jern end den optager, vil den på et tidspunkt komme i et underskud, og her kan det være nødvendigt at supplere op med et aminoJern kosttilskud. Der findes flere forskellige symptomer på jernmangel, som du skal lægge mærke til:


Hvem har gavn af aminoJern?

aminoJern er vegansk og velegnet til alle med jernmangel eller som skal forebygge jernmangel.

aminoJern til gravide

Gravide er den gruppe, der er i størst risiko for jernmangel. I et klinisk forsøg på Næstved Sygehus fandt man ud af at, 1 tablet aminoJern med 25 mg jern, er nok til at forebygge jernmangel hos gravide. aminoJern Ferrochel optages så godt i kroppen at du kan indtage en mindre dosis og stadig få dækket dit jernbehov.

aminoJern til vegetarer og veganerer

Hvis du spiser vegetarisk eller er veganer, har du stor risiko for jernmangel. Det kan i mange tilfælde være nødvendigt med et aminoJern tilskud, da jern fra grøntsager ikke optages nær så godt, som jern fra kød. For den optimale optagelse af jern i din kost, er der forskellige ting du kan kombinere. C-vitamin fremmer f.eks. optagelsen af jern fra vegetabilske produkter. Så derfor kan du med fordel spise madvarer, som indeholder henholdsvis C-vitamin og jern

aminoJern til teenagere og unge

Især unge piger kan have gavn af jerntilskud når de begynder at få menstruation. Din læge kan hurtigt måle, hvorvidt du har behov for aminoJern eller ej.

aminoJern til bloddonorer

Du mister meget blod som bloddonor, hvorfor det kan være en god idé at sørge for, at din krops jerndepoter altid er fyldt godt op med jern fra aminoJern Ferrochel.


Hvor hurtigt virker aminoJern?

Man kan ikke sige, hvor hurtigt et jerntilskud virker, da det afhænger af, hvor stort en jernmangel du har.

Optagelsen af aminoJern er så effektiv, at 1 tablet ofte er nok, når det kommer til din aminoJern dosis. Den indeholder 25 mg jern og kan give kroppen det ekstra jerntilskud, som den har brug for. I andre tilfælde kan det være nødvendigt for en højere aminoJern dosis, men det er op til din læge eller behandler at bedømme.

Vi optager jern gennem kosten, men kroppen kan have rigtig svært ved at optage dette. Faktisk er det normalt at kroppen kun optager 10% af det jern, vi får gennem kosten. Man kan af den grund nemt overdosere sit jerntilskud og dette kan føre til forstoppelse.


aminoJern bivirkninger

De hyppigste bivirkninger, når du tager jerntilskud, er forstoppelse, kvalme og diarré. Når du taget jerntilskud, efterlades der mængder af jern i maven og tarmene og det kan godt give mavegener, hvilket er årsagen til bivirkningerne.


Køb aminoJern Ferrochel

aminoJern kan købes her hos Med24. Her er der løbende gode priser, så du kan få dit aminoJern på tilbud. Du får hurtig levering, så du nemt kan starte på dit aminoJern tilskud!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.