Antonio Axu

Læs mere om luksushårplejeserien fra Antonio Axu.

37 Produkt(er)

Antonio Axu

Klassisk håndværk er hans varemærke og hans repertoire er stort. Kendt for sin kompromisløse kærlighed til sin profession og sin konstante stræben efter excellente resultater har Antonio Axu etableret sig selv som én af Sveriges bedste kendisfrisører.

Hans populære salon i Sibyllagatan i det stockholmske Östermalm-kvarter er foretrukket blandt både kendte og royale. Ventetiden på at booke en aftale kan være op til flere måneder - og ofte over et år, hvis du skal have håret sat til bryllup.

Før han startede sin egen virksomhed arbejdede Antonio Axu i hele verden for nogle af de bedste folk i frisørindustrien - fra Alexandre Zouari i Paris til Giuseppe Franco i Los Angeles.

Hair Couture - avanceret luksuspleje til dit hår

I Antonio Axu Hair Couture-serien finder du en række avancerede luksusprodukter fremstillet specielt til daglig pleje og styling af alle hårtyper. Herunder blandt andet specialshampoo og -balsam, varmebeskyttelse, tørshampoo, serum, silver shampoo og stylingmousse.

Køb hårprodukter fra Antonio Axu hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi et bredt udvalg af produkter fra Antonio Axu. Køb hos os i dag - billigt, hurtigt og nemt.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.