Aptus

Med stor fokus på velfærden hos dit kæledyr, har Aptus udviklet en hel serie til både hund og kat. Læs mere om Aptus her

24 Produkt(er)

Velfærd til dit kæledyr med Aptus

Aptus er et mærke, som hører under Orion Pharma og har eksisteret siden 1980. Brandet laver produkter indenfor sundhedspleje til både hunde og katte, og anbefales af dyrlæger. Aptus dækker over et bredt sortiment med bl.a. hundetandpasta, tilskudsfoder, ørerens og meget mere. Orion Pharma har i mange år udviklet lægemidler og tilskud til både mennesker og dyr, og de har brugt lang tid på at udvikle Aptus-serien, med tanke på at forbedre velfærden hos vores kæledyr. Hos Pharma Orion er produkter ikke bare produkter, de skal hjælpe og tilføre velvære og med brandet Aptus, opnår de netop dette. 


Aptus - Mundhygiejne

Det er vigtigt at pleje din hund og kats tænder såvel, som dine egne. De søde dyr kan nemlig også døje med tandproblemer så som tandsten, plak og dårlig ånde. Hvis du gerne vil undgå at dit kæledyr får tandproblemer, kan du med fordel anvende Aptus Bucadog eller Aptus Bucacat tandgel, som indeholder enzymer, der hjælper til at reducere plak-belægninger og dårlig ånde. 

Udover tandgelen laver Aptus også tyggelapper til hunde, som bidrager til rensning af tænderne og ved hjælp af enzymer, bidrager til at undgå dannelsen af plak og tandsten. Aptus Bucadog tyggelapper hjælper til at vedligeholde en god mundhygiejne. De findes i to størrelser alt efter størrelsen på din hund. 


Aptus - Vitaminer til dit kæledyr

Lige som at vi mennesker ofte tager vitamin tilskud, for at dække vores daglige behov, er det lige så vigtigt at dit kæledyr får dækket sit. Aptus har udviklet Aptus Multidog og Multicat, som er multivitaminer til hunde og katte, som bidrager til at din lille pelsede ven, får dækket sit behov af vitaminer. Udover multivitaminer, har Aptus også Aptus Biorion i deres sortiment. Aptus Biorion indeholder biotin og methionen, som understøtter hud, pels og kløer. 


Aptus – Tyggegodbidder

Aptus har rigtig mange gode produkter, som hver især bidrager til god velfærd hos dit kæledyr. I den forbindelse har de selvfølgelig også nogle lækre godbidder, som gør lidt ekstra. De har f.eks. Aptus relax til hunde og katte, som er en velsmagende tyggegodbid, der hjælper til en rolig og afbalanceret adfærd. Udover Aptus Relax, har de også Aptus Hop-Flex, som indeholder tyggebidder med lækker kyllingesmag. Aptus Hop-Flex understøtter bevægeapparatet for aktive hunde og katte, som udsættes for belastninger af leddene.  


Aptus - Plejende produkter

Aptus laver også mange plejende produkter, for at dit kæledyr får så meget velvære som muligt. Herunder laver de bl.a.: 

  • Aptus Moisturizing Gel – En fugtgivende gel, som indeholder 5% carbamid. Den kan bruges til både hunde og katte og bidrager med fugt, samt understøtter hudbarrieren.
  • Aptus Soft Wash – En mousse lignende shampoo, som både renser og tilfører fugt, samt understøtter hudbarrieren. Kan bruges både til hunde og katte.
  • Aptus Eforion Oil – Nærende pleje til hud, pels og kløer. Indeholder omega-3 og omega-6 fra kæmpenatlysolie og fiskeolie. Kan bruges både til hunde og katte.
Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.