Astion Pharma

Astion Pharma

Danskformulerede hudplejeprodukter til behandling og pleje af hudtilstande såsom eksem, atopisk hud, udslæt og psoriasis hos børn og voksne. AllergyCertified formularer uden kortison, binyrebarkhormon eller andre hormonforstyrrende stoffer. 

Om Astion Pharma | Hvad er eksem? | Hvilket produkt skal jeg vælge? | Fordele ved at vælge et produkt fra Astion Pharma

13 Produkt(er)

Astion Pharma - dansk hudpleje til behandling af eksem og andre hudtilstande

I Astion Pharmas produktudvalg finder du diverse behandlende samt plejende cremer, serummer, sprays til krop og ansigt, der er plaget af hudtilstande såsom eksem, psoriasis og atopisk hud. Den danske virksomhed blev stiftet tilbage i 1980'erne, da dermatologer efterspurgte en effektiv creme til børn med atopisk eksem, og siden da er virksomhedens sortiment blevet udvidet markant. Her finder du alt hvad du skal bruge for at behandle, pleje og forebygge eksem hos både børn og voksne i alle aldre. 

Hvad er eksem, og hvem får det?

Eksem er en betændelsestilstand i huden, hvor den naturligt beskyttende barriere nedbrydes, og hudoverfladen efterlades sårbar, udsat og udtørret. Tilstanden resulterer i inflammation, hvorved huden generes af kløe, rødme, afskalning, stramhed og generel irritation. I løbet af livet vil op mod 20% af alle børn og 10% voksne opleve eksem, og hvis du selv har været plaget af det, ved du med sikkerhed også, hvor negativt det kan påvirke ens hverdag - hvad enten det har været atopisk eksem, børneksem eller soleksem. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige produkt, som kan afhjælpe generne ved eksem og beskytte huden, så den igen bliver sund, og livskvaliteten forbedres. Læs mere om eksem lige her

Astion Pharma hjælper med at behandle og forebygge eksemtilstande

Det særlige ved Astion Pharmas produkter er indholdet af det patenterede stof Dermadexin®. Det aktive stof findes i størstedelen af produkternes formularer, og hjælper med effektivt at pleje og behandle eksem på huden. Stoffet lægger sig som en beskyttende hinde ovenpå den sårbare og tørre eksemhud, hvilket hjælper med at skærme huden fra påvirkning udefra såsom bakterier og udtørrende faktorer, der kan forværre tilstanden. Desuden har stoffet lindrende egenskaber, der modvirker kløe og irritation, som kan virke enormt generende. Produkternes øvrige aktive ingredienser hjælper samtidig med at genopbygge hudens barriere samt tilføre den fugt og næring, så den heles optimalt. Astion Pharma anbefaler at bruge et behandlende produkt fra Cure serien i kombination med en plejende fedtcreme, som efterfølgende kan hele, beskytte og bevare hudens sundhed for at forebygge fremtidige udbrud. 

Hvilket produkt skal jeg vælge?

  • Har din hud brug for akut behandling rettet mod eksem og atopisk hud, kan du med fordel prøve: Astion Pharmas Skin Cure, som er velegnet mod eksem på kroppen, Face Cure, som bruges mod eksem i ansigtet samt på øjenlågene, Scalp Cure til kløe og skæleksem i hovedbunden eller Hand Cure, der er specielt udviklet til eksem på hænderne. Prøv også den populære Anti-Itch Spray, der øjeblikkeligt modvirker alle former for kløe. 

  • Efter behandling af din problemhud, bør du efterpleje huden med en god fedtcreme, der kan genopbygge og hele hudens barriere. Her kan du med fordel prøve Astion Pharmas Daily Repair 40%, eller den endnu kraftigere Daily Repair 70%

  • Leder du efter almene plejeprodukter, som er særligt udviklet til din eksemhud, kan du med fordel prøve Astion Pharmas basis-produkter, der passer ind i enhver hudplejerutine. Prøv for eksempel den skånsomme Cleansing Gel, den fugtgivende Face Cream og Eye Care Serum til den sarte hud ved øjnene eller kosttilskuddet Face Care i kapselform, som plejer huden indefra. 

Fordele ved at vælge et produkt fra Astion Pharma:

  • Bredt produktsortiment målrettet voksen- og børneeksem, atopisk hud, udslæt, psoriasis og andre betændelsestilstande
  • Velegnet til både børn og voksne ned til 0 år. (Cure-serien anbefales fra 2 år og opad)
  • Milde AllergyCertified produkter, som også kan bruges til sensitiv og følsom hud
  • Formuleret uden: kortison, binyrebarkhormoner og andre hormonforstyrrende stoffer

Hos Med24 finder du et stort udvalg af Astion Pharmas effektive produkter til billige priser - altid hurtig levering og mulighed for fri fragt over 349,-

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.