Australian Bodycare

Køb Australian Bodycare produkter billigt hos Med24

Australian Bodycare er baseret på den unikke olie - Tea Tree Oil, der har flere gode egenskab for din hud. Australian Bodycare har udviklet mange produkter, som du kan udforske og blive klogere på her:

Tea Tree Oil | Ansigtspleje | Intimpleje | Hårpleje | Kropspleje

164 Produkt(er)

Australian Bodycare – Velplejet hud til alle

Australien Bodycare har siden 1990 udviklet problemløsende hudplejeprodukter, som alle indeholder den omtalte Tea Tree Oil. Hos Australian Bodycare finder du alt lige fra ansigtspleje til intimpleje og der er lagt mange tanker og forskning bag brandet, så hvert enkelt produkt kan være så effektivt, som muligt. 


Om Tea Tree Oil

Tea Tree Oil er en fantastisk koncentreret olie, som er et must have, hvis du døjer med hudproblemer. Tea Tree Oil stammer fra Australien og kommer fra træet Melaleuca Alternifolia. Denne rene olie indeholder unikke indholdsstoffer, som giver en meget hudvenlig effekt. Tea Tree Oil findes i alle Australian Bodycares produkter og er bl.a. én af grundende til at Australian Bodycare er så effektivt og populært. 


Tea Tree Oil’s virkning

Hvis du oplever hudproblemer, skyldes det ofte bakterier på huden. Tea Tree Oil har i mange år været anvendt for dens modvirkende effekt på bakterier, og dette er en af de største grunde til, at Tea Tree Oil bliver brugt i alle Australian Bodycares produkter.  

Den koncentrerede formel gør, at Tea Tree Oil har en helende effekt på hudproblemer samtidig med at den hjælper til at genoprette den normale bakterieflora i huden. Tea Tree Oil er derudover meget hudvenlig og kan ved vedvarende brug, være med til at virke forebyggende på hudproblemer. 


Australian Bodycare - Ansigtspleje

En god hudpleje rutine er vigtigt for en sund og flot hud. Hvis du døjer med uren hud, eller bare gerne vil have en god hudplejeserie, så laver Australian Bodycare effektive hudplejeprodukter, som kan hjælpe mod uren hud, men også bare er en fantastisk serie til at give pleje og fugt.

5 Step til en god hudpleje rutine

  1. Vask din hud med Australian Face Wash
  2. Rens endnu mere i dybden med Australian Bodycare Face Tonic
  3. Påfør fugt og pleje med Australian Bodycare Face cream
  4. Brug Australian Bodycare spotstick mod bumser og hudorme

Australian Bodycare - Intimpleje

Har du intimproblemer i form af f.eks. kløe, lugt eller tørhed? Eller vil du gerne have en intimbarberingsserie, som kan afhjælpe røde knopper og indgroede hår? Så har Australian Bodycare udviklet en hel serie med intimpleje, der kan hjælpe på intimproblemer og på at opretholde den naturlige pH-værdi i intimområdet. Alle produkterne er hudvenlige og tilpasset intimområdet, så du undgår ubalance. 

Intimplejeprodukter med Tea Tree Oil

Flere årsager kan give intimt ubehag i form af kløe, lugt og irritation. For at afhjælpe disse intimproblemer, kan du med fordel anvende produkter fra Australian Bodycare, som indeholder Tea Tree Oil. 

Med produkterne Femi daily, Femigel og intim Wash er du godt på vej til en god intimpleje rutine. De indeholder Tea Tree Oil, som modvirker bakterier og efterlader intimzonen med en ren og frisk fornemmelse. 

Intimbarbering med Tea Tree Oil

Mange kan have en tendens til røde knopper og indgroede hår ved intimbarbering. Det kan give kløe, rød hud og andre gener. Australian Bodycare Intim Wash, Intim Shave og Intim Balm sørger for en god forberedelse inden barbering og nærende pleje efter barbering, så du får så god en barbering, som muligt. 

Med gode intimplejeprodukter fra Australian Bodycare kan du minimere risikoen for indgroede hår, røde knopper og andre irritationer der måtte komme i forbindelse med intimbarberingen. 


Australian Bodycare - Hårpleje

Mange mennesker er ramt af hovedbundsproblemer i form af skæl, kløe, tørhed eller andre gener. Hvis du er en af dem, så har Australian Bodycare udviklet en serie, som er specielt god, hvis du døjer med disse irritationer. 

Australian Bodycare Hair Clean Shampoo, Scalp Serum og Hair Care Conditioner hjælper til at modvirke hovedbundsirritationer og indeholder alle Tea Tree Oil, som modvirker bakterier, som kan være årsagen til irritationerne. 

Australian Bodycare Hair loss

Denne serie er særligt god til, hvis du oplever hårtab eller hvis dit hår føles trist og livløst. Australian Hair Loss Serum, Hair Loss Wash og Hair Loss Conditioner er 3 produkter, som indeholder naturlige aktiver, der kan bruges til alle, som oplever hårtab. 

Australian Bodycare Anti Lice

Har du fået ubudne gæster i form af lus? Så har Australian Bodycare også udviklet produkter, som kan hjælpe dig her. Australian Bodycare Anti Lice er en effektiv behandling imod lus. I denne serie får du både behandlende og forbyggende produkter imod de udbudne gæster. 


Australian Bodycare - Hudpleje til kroppen

Hudproblemer kommer ikke kun i ansigtet, mange døjer faktisk med tør eller uren hud på kroppen. Australian Bodycare har udviklet særlige produkter til kroppen, hvis du døjer med hudproblemer. 

Forebyg og undgå tør hud med Australian Bodycare

Til tør og irriteret hud kan det anbefales at bruge Australian Bodycare Body Wash og Bodylotion, som giver masser af nærende pleje og modvirker irritationer, som kløe. Har du ekstra udsatte steder, som trænger til en kærlig hånd, kan du bruge Australian Bodycares Body Cream, som giver masser af pleje, og forebygger tør og hård hud.  

Forebyg og undgå bumser på ryggen med Australian Bodycare

Den aktive ingrediens Tea Tree Oil, som findes i alle Australian Bodycares produkter, modvirker bakterier, og er derfor god mod uren hud på ryggen eller andre steder på kroppen. Disse 3 produkter kan hjælpe dig på vejen til en flot og velplejet hud: 

Den aktive ingrediens Tea Tree Oil, som findes i alle Australian Bodycares produkter, modvirker bakterier, og er derfor god mod uren hud på ryggen eller andre steder på kroppen. Disse 3 produkter kan hjælpe dig på vejen til en flot og velplejet hud: 

  • Australian Bodycare Body Wash
  • Australian Bodycare Body Scrub
  • Australian Bodycare Body Lotion

Som første step er det vigtigt at din hud bliver renset fri for bakterier. Derefter er det en rigtig god ide at skrubbe 2 gange om ugen, så du kan slippe af med døde hudceller. Det sidste step er pleje, for det er vigtigt at få tilført noget fugt og pleje, så din krop ikke går i gang med at overproducere talg. Da dette kan medvirke nye bumser og urenheder. 


Find Australian Bodycare på tilbud

Hos Med24 tilbyder vi et stort sortiment af produkter fra Australian Bodycare. Deres produkter er yderst effektive imod diverse hudproblemer og har været et kendt mærke i mange hjem i flere årtier.  

Australian Bodycares produkter er milde, skånsomme og klinisk testet, og kan derfor bruges af hele familien. Vi sørger for gode priser og har løbende tilbud på Australian Bodycare, så du kan få din hudpleje til en fordelagtig pris. Døjer du med hudproblemer, så gør dig selv en tjeneste og prøv Australian Bodycare.


pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.