Australian Gold

Solpleje af den højeste kvalitet med inspiration i den australske natur

Når det gælder solbadning, er det helt essentielt at have en god solcreme, så din hud forbliver smuk og sund i så lang tid som muligt, beskyttet fra solens skadelige UV-stråler. Australian Gold er kendt for deres højkvalitets solplejeprodukter til ethvert behov, som alle tager inspiration i den australske natur, for at passe godt på din hud samt understøtte en sund og helt naturlig aussie-tan!

34 Produkt(er)

Australian Gold - beskyt huden med et førende verdensbrand indenfor solpleje

På trods af navnet er Australian Gold ikke australsk, men et amerikansk brand, som blev stiftet allerede i 1985. Brandet blev grundlagt af manden Trevor Gray, der blev inspireret af sine australske rødder til at fremstille produkter, der kombinerede effektiv hudpleje med solbeskyttelse af den højeste kvalitet. Med den australske surfer- og strandkultur i tankerne, benyttede han sig af den lokale naturs egne gaver for at fremstille en bred vifte af fantastiske produkter, som kunne beskytte mod selv den stærke australske sol. Siden da er Australian Gold blevet verdenskendt, og er internationalt et af de største brands inden for solpleje. 

Innovative formularer med virksomme og naturlige lokale ingredienser

Australian Gold bestræber sig på at skabe produkter, som ikke kun giver dig høj og bredspektret solbeskyttelse, men som også passer og plejer din hud. For at tage sig bedst muligt af din hud er Australian Golds produkter nemlig sammensat af nøje udvalgte ingredienser hentet direkte i Australiens natur. Ingrediensernes fantastiske egenskaber har været kendt i tusinder af år, og er her udnyttet bedst muligt for at gøre produkterne unikke og effektive. 

Blandt andet indeholder sortimentet følgende ingredienser: 

- Kakadublomme: En lokal australsk frugt, som er utroligt rig på C-vitamin og antioxidanter og giver en naturlig beskyttelse af huden
- Tea Tree Oil: En særlig olie fra Queensland, som har været hyppigt har anvendt af Australiens indfødte. Virker antiseptisk og anti-inflammatorisk på huden for en lindrende effekt
- Eukalyptus: Olie fra Eukalyptus virker ligeledes anti-inflammatorisk, rensende og nærende for huden
- Røde Alger: Særligt næringsrige alger, som giver en forbedret mere elastisk hud
- Aloe Vera: Vidunder-ingrediensen, der virker kølende og fugtgivende for en beroligende effekt på huden

Alle produkterne er generelt rige på plejende og nærende ingredienser, der naturligt tilfører huden beskyttende antioxidanter samt gavnlige vitaminer og mineraler. 


Stort udvalg af solcreme, lotion, tanning-olie og selvbruner til ethvert behov for optimal solbeskyttelse

Ligegyldigt hvilken hudtype du har, hvor stærkt en sol du udsættes for samt hvilket behov du har, har Australian Gold et produkt til dig. 

Deres originale solcremer-, lotions, og sprays fås fra faktor 6 helt op til faktor 50, så du kan finde den solcreme, der er bedst for dig. Desuden fås også en sololie, som fremmer en naturlig og langvarig farve. Alle produkterne er formuleret med fokus på din komfort, således at formularerne hverken fedter eller klistrer, men hurtigt trænger ind i huden. Alle solcremerne er gjort særligt vandfaste, så du er beskyttet mest muligt. Desuden er størstedelen af sortimentet tilsat brandets signaturduft CocoaDreams, som efterlader dig fantastisk velduftende I Australian Golds miniserier finder du særligt tilpassede produkter, velegnet til når en almindelig solcreme ikke helt er nok - udforsk sortimentet lige her. 

Botanical - naturlig og bæredygtig solpleje til alle hudtyper

Botanical serien er det ypperste indenfor solpleje, og kombinerer de bedste naturlige ingredienser i miljøvenlige formularer, som tilmed er indeholdt i bæredygtig og 100% genanvendelig plast. Produkterne giver dig bredspektret fysisk solbeskyttelse ved hjælp af mineraler, som reflekterer solens UVA- og UVB stråler fra huden. Produkterne fås både i spray- og lotion versioner samt i form af en Vegan farvet dagcreme til ansigtet, som er en absolut bestseller. Den perfekte serie til dig, som passer på huden og passer på naturen. 

Fordele ved Botanical-serien:

  • Certificeret Cruelty Free og Reef Friendly
  • Hyperallergene og dermatologisk testede
  • Fri fra parabener, sulfater og syntetisk farve
  • Formuleret enten uden eller med økologisk alkohol
  • Rige på vitaminer, mineraler og aminosyrer

Sunless - miniserie af effektive selvbrunere til en gylden kulør uden sol

Når solen ikke længere skinner, men du savner din sommerkulør, er denne miniserie din redning. De tre lækre produkter gør det nemt for dig at opnå en dyb gylden tan uanset årstiden. Vælg den selvbruner, der passer til dig, og oplev enten øjeblikkelig farve eller en gradvist opbyggelig farve. Produkterne er formuleret med naturlige farveaktiver og bronzere, og giver dig farve uden solens skadelige stråler. 

Active Chill - all around beskyttelse til dig med en aktiv livsstil

Active Chill består af en lotion og to sprays, som er særligt velegnede til dig, der kan lide at være aktiv udenfor. Produkterne har multifunktionelle egenskaber for fuld optimal beskyttelse, blandt andet med høj bredspektret UV-beskyttelse samt en kølende effekt, der aktiveres når du sveder. Desuden indeholder de masser af antioxidanter, der naturligt beskytter mod frie radikaler, UV-lys og andet forurening udefra. Formularen er gjort ekstra let og særligt vandfast, så du altid er beskyttet. 

Fordele ved Active Chill-serien: 

  • Certificeret Cruelty Free og Vegan
  • Parabene- og glutenfri
  • Uden sulfater og syntetisk farve
  • Virker lugtneutraliserende og kølende

Udforsk det store udvalg af Australian Gold her hos Med24 - altid billige priser, hurtig levering og mulighed for fri fragt!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.