BabyDan

Babydan
16 Produkt(er)

BabyDan er kendt for at producere verdens bedste og mest sikre sikkerhedsgitre til børn i hjemmet. Siden 1967 har de produceret sikkerhedsudstyr på egen fabrik i Danmark, og alle produkter bliver grundigt gennemtestet i deres eget testcenter.

BabyDan er derfor det trygge valg til dit barn, hvad enten det gælder Baby Dan sikkerhed, højstol eller et babydan puslebord, er alt fuldstændig gennemtestet og sikkerheden er tænkt ind i hver detalje.

Hos Med24.dk sælger vi Babydan tekstiler samt sikkerhedsudstyr til tilbudspriser. Du finder alt lige fra hjørnebeskyttere til borde som beskytter mod skarpe hjørner, vinduessikring som sørger for at dit barn ikke kan åbne vinduet og komme til skade, komfurbeskyttelse/komfurskærm som forhindrer, at dit barn brænder fingrene på kogepladen. I sortimentet Babydans tekstiler har vi Harmony og Love Birds ammepuder og badehåndklæder med hætte.

Vi har hos Med24.dk med jævne mellemrum tilbud på Babydans sikkerhedsudstyr og meget andet.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.