Bachs Blomsterterapi

39 Produkt(er)

Vildtvoksende blomster og planter

Dr. Edward Bach udviklede i 1930’erne en homøopatisk behandlingsform ud fra den ideologi, at det sunde helbred starter med en følelsesmæssig balance. Bach udviklede nemlig 38 blomsterremedier fra vildtvoksende blomster og planter fra sin egen have i Mount Wernon. Alle 38 blomsterremedier har hver deres fokuspunkt og unikke egenskaber. Det gør, at blomsterremedierne kan blandes og sammensættes på vidt forskellige måder, så de passer til ethvert behov.

Tilbage i 1930’erne fandt Bach dog under udviklingen ud af, at han ikke kunne producere sine blomsterremedier selv. Derfor henvendte han sig til Nelsons, som havde erfaring med salg og samtidig kunne stå for produktionen af blomsterremedierne. Nelsons er et britisk selskab, der har speciale i alternativ medicin, og de åbnede deres første homøopatiske apotek helt tilbage i 1860. I dag er Nelsons et af Storbritanniens førende producenter af homøopatiske midler, ligesom de er et af Europas ældst etablerede. Lige siden at Bach tog kontakt til Nelsons, har de solgt Bachs blomsterremedier verden over.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.