Barberians Copenhagen

10 Produkt(er)

Barberians Copenhagen - dansk produceret barbergrej til den moderne skandinaviske mand

Barberians er et barber-shop brand, hvor både ejerskab, design og produktion foregår i Danmark. Det er to danske mænd, som har stiftet, hvad man måske kan kalde lidt en niche-virksomhed. De blev inspirerede af amerikanske barbershops i Californien, hvor man udfører traditionelle barberinger med creme og kniv, som kun rigtige mænd gør det. De tog denne inspiration med til det danske marked, hvor de ønskede at producere lækre produkter og klassisk barbergrej til mænd, udviklet af mænd. Går du op i kvalitet, effektivitet og en skarp barbering hver gang, så er Barberians Copenhagen brandet for dig.

Dansk design i absolut topklasse

Barberians Copenhagen er enormt stolte af, at være et 100% dansk brand, hvis produkter kan konkurrere med multinationale virksomheder på verdensplan. I deres hudplejeprodukter anvender de så vidt muligt dansk dyrkede ingredienser fra lokalområder - som også gerne er økologiske. Blandt andet indeholder deres produkter havtorn og piletræsekstrakter direkte fra Nordjylland. De autentiske og rene formularer er sammensat af nogle af de bedste udviklere i branchen, og udgør et sortiment af grooming produkter af den absolut højeste kvalitet, som gør det muligt for dig at få dit skæg, som du helst vil have det. I udvalget finder du både plejende produkter til skæg- og hud, som sørger for et sundt og velholdt udseende, samt klassisk, autentisk barber grej til dig, der ønsker at mestre en traditionel barbershop-barbering helt selv. Perfekt til den bevidste mand.

Full-range men's grooming sortiment

Hos Barberians Cph er mandens behov i fokus, og brandet ved godt, at mange mænd ikke tager sig tid til at pleje hud og skæg - måske fordi de mener, at det er feminint og unødvendigt. Alle, både mænd som kvinder, bør dog passe godt på sin krop, og derfor tager Barberians sortiment af produkter dig "back to the basics". Ved kun at have 1 produkt til hvert formål er det gjort nemt og enkelt for den moderne travle mand at passe godt på sig selv for at opnå et skarpt look og en glat barbering hver eneste dag. I produktserien finder du blandt andet: 

   • Barberians Pre-Shave Oil, Original Shaving Cream, Face Cream & After Shave, Original Beard Balm og Classic Beard Oil. En række lækre produkter, som danner grundlag for en fejlfri daglig barbering med et glat resultat og en velholdt, irritationsfri hud. 

   • Barberians Shaving Brush Silver Tip- eller Badger, Fusion Razor, Safety Razor og Shaving Knife. Barberkoste, skrabere og knive af stilrent design og høj kvalitet, hvor du helt selv kan vælge, hvor autentisk din barberoplevelse skal være. Hertil hører også en praktisk skål, stand og slibebælte. 

   • Barberians Vitalizing Shower Gel- og Shampoo, Gentle Face Wash, Pro-Age Serum Booster og Face Cream Ekstra Moisturizer. Et udvalg af multifunktionelle hudplejeprodukter til krop og ansigt, der har alt hvad du skal bruge for at bevare en sund, ungdommelig og velplejet hud i en travl hverdag. 

Udvælg dine favoritprodukter for at sammensætte en skægplejerutine, der passer præcis til dig og dit skæg. Vi lover, at du ikke bliver skuffet! Barberians Copenhagen har desuden udviklet en miniserie af miljøvenlige og effektive produkter til ung problemhud kaldet SØN of Barberians. Udforsk den lige her

Køb dine Barberians Copenhagen produkter billigt her hos Med24.dk - altid mulighed for hurtig, bæredygtig og gratis levering

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.