Barebells


Vil du gerne have proteinholdige snacks, hvor bliver der ikke gået på kompromis med smagen? Så bør du prøve snacks fra Barebells. Læs mere om Barebells her!

22 Produkt(er)

Barebells – proteinholdige snacks uden tilsat sukker

Livet er generelt for kort til ikke at nyde de små ting – derfor tilbyder Barebells et bredt sortiment af proteinrige snacks, som ikke kun giver dig protein, men som også smager så godt, at du vil få følelsen af at forkæle dine smagsløg. 

Alle Barebells proteinbarer og milkshakes er uden tilsat sukker, og samtidig indeholder de et højt proteinindhold, som er et nemt bidragelse til dit daglige indtag af protein. 

Barebells er et svensk mærke, der blev lanceret i 2016 og som allerede samme år, kom til Danmark. Det er sidenhen blevet et kæmpe hit blandt mange fitnessudøvere, men er også foretrukket blandt dem, der ønsker et proteinholdigt, men samtidig lige så velsmagende, alternativ til deres snacks. Barebells protein bar

Barebells protein barer har en fantastisk konsistens, og smager ikke som andre proteinbarer, de smager som en rigtig lækker snack. Barerne er ideelle til dig, der ønsker en proteinholdig snack enten for at supplere dit daglige proteinindtag eller og for at have et andet alternativ som mellemmåltid, hvor der måske ikke er så mange kalorier i. 

Proteinbarrerne fra Barebells findes i mange fantastiske varianter. 

Barebells Soft bars: De nyeste barer fra Barebells er deres soft bars. Disse er silkebløde i konsistensen, så de nærmest bare smelter på tungen efter hver bid. Derfor kan mange have svært ved at tro, at de har et højt indhold af protein, og at de er uden tilsat sukker. Barebells Soft bars indeholder hver ca. 16 gram protein og ca. 200 kalorier – indholdet afhænger af, hvilken variant du vælger. 

Under Barebells Soft bars finder du smagene:

 • Barebells Soft Caramel Choko
 • Barebells Soft Banana Dream
 • Barebells Soft Saltet Peanut Caramel
 • Barebells Rocky Road
 • Barebells Salty Chocolate
 • Barebells Soft Berry Licorice

Barebells Vegan bars: Barebells går meget op i at lave et sortiment, som dækker alles behov. Derfor har de også udviklet veganske proteinbarer. Her kommer til høje proteinindhold fra soja, ærte og ris. I disse proteinbarer får du hele 15 gram plantebaseret protein, og selv disse proteinbarer er uden tilsat sukker. Her får du en lækker vegansk snack på ca. 200 kalorier. 

Barebells Milkshake

Er du træt af proteinpulver efter træning? Eller er du blot på udkig efter en velsmagende og super delikat milkshake? Så bør du helt klart begive dig ud i Barebells Milkshakes. Fælles for alle Barebells Milkshakes er, at de er helt uden tilsat sukker, laktosefrie, og så har de et indhold af hele 24 g protein. 

Her finder du smagene: 

 • Barebells Protein Milkshake Chocolate
 • Barebells Protein Milkshake Hindbær
 • Barebells Protein Milkshake Banan
 • Barebells Protein Milkshake Vanilje
 • Barebells Protein Milkshake Jordbær


Køb Barebells hos Med24.dk til gode tilbud

Barebells proteinrige snacks er en lækker treat for alle. Spørgsmålet er nu blot – hvilken smag craver du i dag?

Vi tilbyder en bred vifte af Barebells proteinrige alternativer, der aldrig går på kompromis med smagen. Du kan få disse til skarpe priser og gode tilbud hos Med24.dk. Vi tilbyder dig desuden hurtig levering samt muligheden for at opnå fri fragt!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.