Beauty of Joseon

Beauty of Joseon kombinerer koreanske traditioner med moderne hudplejeinnovation, og tilbyder hudplejeprodukter fyldt med naturlige ingredienser for en smuk hud. Læs mere om Beauty of Joseon her

19 Produkt(er)

Beauty of Joseon - en moderne fortolkning af gamle koreanske traditioner

Rundt Billede - Beauty of Joseon Ginseng cleansing oil

Koreansk hudpleje har taget verden med storm, og et mærke, der skiller sig ud, er Beauty of Joseon. 

Beauty of Joseon er et af de mest populære brands indenfor K-beauty. Det er et moderne beauty brand, der har taget sit navn og inspiration fra det koreanske Joseon-dynasti. 

Beauty of Joseon er bl.a. kendt for at benytte Hanbang ingredienser, som er overleveret fra Joseon dynastiet. Men selvom Beauty of Joseon henter sin inspiration fra historien, kombinerer mærket også de gamle traditioner og ingredienser med nutidens forskning, moderne ingredienser og teknologi for at skabe hudpleje, der er både effektive og luksuriøse. Disse ting kombineret gør Beauty of Joseon til et enestående valg for dem, der ønsker en balanceret og effektiv hudpleje. 

Hvad er Hanbang?

Hanbang er traditionel urtemedicin, som ikke blot blev brugt som medicin i mange år, men også som en del af madlavningen. Beauty of Joseon har senere hen opdaget, at Hanbang også har en mærkbar effekt i hudpleje. Hanbang inkluderer f.eks.: risvand, ginsengvand, grønt blommevand, propolis, grønt tebladsvand og mange andre.Beauty of Joseon – et bredt skønhedsunivers

Fra renseprodukter til sera og cremer, Beauty of Joseon tilbyder et komplet sortiment af hudplejeprodukter, der er designet til at arbejde i synergi for den bedste effekt. Her er 4 af de mest populære produkter fra Beauty of Joseon. 

Renseprodukt

Der er renseprodukter, der passer til enhver hudtype. For eksempel, Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm er perfekt til at fjerne makeup og urenheder, mens den er nærende for din hud. 

Eksfoliering

Det er vigtigt at eksfoliere din hud, så du f.eks. får fjernet ophobning af døde hudceller. Beauty of Joseon Apricot Blossom Peeling Gel giver en mild eksfoliering, så din hud efterlades frisk, ren og fuld af glød. 

Serum

Serumvalget er lige så imponerende. Beauty of Joseon Revive Serum: Ginseng + Snail Mucin er en favorit, som tilfører fugt, reducerer fine linjer og rynker, samt giver en mere jævn og ensartet hudtone. 

Creme

Når det kommer til fugtighedscremer, er Beauty of Joseon Dynasty Cream et absolut must-try. Dens cremede tekstur giver dig en dybdegående fugt og med ingredienser såsom risvand, ginseng, squalan og niacinamid, som hjælper til at holde din hud hydreret og i balance. Solbeskyttelse - Beauty of Joseon sunscreen

Rundt Billede - Beauty of Joseon sun stick

Når det kommer til at beskytte huden mod solens skadelige stråler, er Beauty of Joseon solserie et oplagt valg inden for koreansk hudpleje. Beauty of Joseon sunscreen er kendt for deres lette konsistens, der ikke efterlader en fedtet eller hvidlig film på huden, hvilket er et almindeligt problem med mange andre solcremer. 

Beauty of Joseon sunscreen er formuleret med både UVA- og UVB-beskyttelse, som hjælper til at sikre din hud beskyttelse mod solens skader herunder f.eks. for tidlig ældning, pigmentforandringer. Derfor er de alle med SPF50+, så du får optimal beskyttelse. Samtidig er solprodukterne beriget med effektive Hanbang ingredienser. 

De 3 solprodukter fra Beauty of Joseon sunscreen

1. Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics (SPF50+ PA++++)
   - Relief Sun har et kemisk solfilter og en ultralet konsistens, så den absorberes hurtigt i huden. Relief Sun indeholder 30% ris-ekstrakt samt probiotika, som giver masser af fugt og pleje til din hud uden at føles fedtet.

2. Beauty of Joseon Matte Sun Stick: Mugwort +Camelia (SPF 50+ PA++++)
   - Matte Sun Stick giver dig engon-sticky beskyttelse selv efter flere ganges påføring over makeup. Den er udviklet med oliekontrollerende pulver, som absorberer overskydende sebum, så du får en mat finish. Beriget med Artemisia-urt og grønt the sørger Beauty of Joseon Matte Sun Stick for, at din hud forbliver fugtet og blød.

3. Beauty of Joseon Ginseng Moist Sun Serum (SPF 50+ PA++++)
   - UV-stråler kan mange skader på vores hud. Derfor er det rigtig vigtigt at benytte solcreme, mange har dog en tendens til at springe solcremen over pga. Den fedtede konsistens og det hvide lag, som mange solcremer kan give. Beauty of Joseon Ginseng Moist Sun Serum er lavet, så du netop undgår disse to faktorer. Dens unikke non-greasy formular plejer huden, bekæmper linjer og rynker, og giver derudover en høj UV-beskyttelse.Hvorfor skal du vælge Beauty of Joseon?

I en verden fyldt med så mange hudplejeprodukter, skiller Beauty of Joseon sig ud med sin unikke kombination af traditionelle koreanske ingredienser og moderne videnskab. Det er ikke bare hudplejeprodukter; det er en oplevelse, der lader dig dykke ned i den koreanske kultur, mens du tager dit hudplejeregime til næste niveau. Derfor er Beauty of Joseon mere end bare effektiv koreansk hudpleje - det er en tradition omsat til moderne luksus. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.