BEET IT rødbedejuice - hemmeligheden bag sportens elite!BEET IT er en helt naturlig sportsdrik (baseret på rødbeder), som har vist sig at øge udholdenheden og iltoptagelsen. Rødbedejuicen er en funktionel sundheds- og wellness drik, der også er hemmeligheden bag den sportslige elite. BEET IT er lavet af koncentreret rødbede juice og et stænk citronsaft for at opnå den gode smag.
3 Produkt(er)
Hvem bruger BEET IT ?
BEET IT bruges af de bedste atleter, de bedste tilskuere og af alle os midt i mellem! Fra sportsfolk til ældre, BEET IT har fordele for alle. Uanset om du ønsker at forbedre din PR på f.eks. et halvmaraton, øge din fysiske udholdenhed generelt eller du bare ønsker en sundere livsstil – så er BEET IT noget for dig!

Forskning undersøgelser har vist, at rødbeders ernæringsmæssige egenskaber ikke kun er til gavn for atleter. BEET IT hjælper med at øge ilttilførslen i hele kroppen og har mange sundheds- og ernæringsmæssige egenskaber. De naturlige egenskaber som findes i rødbeder bidrager således til at forbedre din generelle sundhed.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.