Belladot

Krydre dit sexliv med sexlegetøj fra Belladot! Her finder du både vibrator, dildo og meget mere, som kan hjælpe til at gøre tilværelsen i soveværelset lidt sjovere.
Vibrator | Penisring | Dildo | Menstruationskop | Bækkenbundskugler 

20 Produkt(er)

Hvem er Belladot?

Belladot er et svensk brand, som laver sexlegetøj til både dig og din partner. På emballagen kan du finde deres slogan Best friend moments – for det kan virkelig gå hen og blive din nye bedste ven i soveværelset eller, hvor end du har lyst til at tage din bedste ven

Belladots sexlegetøj kommer i et sødt, diskret design, men lad dig ikke narre, for bag den søde facade gemmer der sig pirrende sexlegetøj i høj kvalitet. Lad Belladot tage dit sexliv til helt nye højder, hvad end du er single eller sammen med din partner, for I kan begge få stor glæde af sexlegetøj fra Belladot. 


Gør dit sexliv sjovere med Belladot

Mangler du noget ekstra i soveværelset, eller har i brug for at genfinde gnisten i jeres sexliv? Så kan du få stor glæde i sexlegetøj fra Belladot, lige meget om det er til kærlighedslivet eller singletilværelsen. Der er masser af muligheder, alt efter hvad du har behov for. 

Belladot vibrator

Der findes mange forskellige slags vibratorer i mange størrelse og former. Belladot vibrator er ingen undtagelse, her har du også flere at vælge imellem, så du kan finde den bedste vibrator, der tilfredsstiller lige netop dine lyster. 

Vibrator æg - Belladot Mathilda

Belladot Mathilda er et vibrator æg, som har en blød og mat finish og en kraftfuld vibrerende motor. Til ægget følger en fjernbetjening, så det er nemt at sætte det ønskede tempo. Belladot vibrator æg er både sjovt at bruge alene og sammen med din partner for lidt ekstra fornøjelse under forspillet. 

Rabbit vibrator - Belladot Vilma

Belladot Vilma er en rabbit vibrator, som er et kraftfuldt legetøj med masser af power. Belladot Vilma stimulerer både g-punktet og klitoris på samme tid, så du får så meget nydelse som muligt. Denne rabbit vibrator er lavet af blød silikone for en ultra lækker oplevelse. 

Klitoris vibrator - Belladot Greta

Belladot Greta er en mini vibrator til din klitoris. Men selvom Belladot Greta er lille, og handy at have med på farten, er den enorm kraftfuld i dens vibrationer. Denne klitoris vibrator har et ribbet skaft, der forbedrer oplevelsen.  

G punkt vibrator - Belladot Bodil

Belladot bodil er en fleksibel g punkt vibrator, med et vinklet og ribbet hoved for ekstra stimulering. Vibratoren sidder i toppen af hovedet, for den optimale g punkt stimulation. Så her får du virkelig en god ven, hvis du gerne vil have fuld nydelse i forbindelse med dit g punkt.  

Glidecreme

Belladot glidemiddel fås i flere forskellige varianter både i vandbaseret glidecreme og silikonebaseret. Glidecreme er med til at give større nydelse, hvad end du har samleje eller er alene med dit sexlegetøj.  

Penisring

Med en penisring fra Belladot kan du forstærke din erektion, og give øget nydelse både til dig og din partner. Denne penisring er udstyret med små silikonekugler, som samtidig giver stimulation til din partner. Belladot penisring er lavet af blød silikone, og en pakke kommer med 3 forskellige diameter, så de passer til de fleste størrelser.  

Dildo

En dildo fra Belladot er i bund og grund et simpelt stykke legetøj, men selv det simpleste kan pirre og stimulere dig til de vildeste orgasmer. En dildo er beregnet til en indre stimulation, og skal indføres i skeden. Belladot Sofia dildo er en vandtæt, så den snildt kan tages med i badet, og så har den hele 7 vibrationsstyrker, så du selv kan styre tempoet. 

Menstruationskop

Belladot Evelina er en menstruationskop, som både er god for miljøet og økonomien, sammenlignet med hygiejne-produkter, da du bruger den sammen menstruationskop igen og igen. Belladot Evelina er også et godt alternativ til tamponer, hvis du har problemer med tørhed og er sart, på grund af at menstruationskoppen ikke går ind, og påvirker pH balancen. 

Du kan roligt føle dig sikker med Belladot Evelina, om det er om natten, når du træner eller noget helt andet. Menstruationskoppen kan indeholde en større mængde blod end en tampon, så du uforstyrret kan komme igennem din dag, uden at skulle på toiletbesøg hele tiden. 

Bækkenbundskugler

Med bækkenbundskugler fra Belladot kan du træne din bækkenbund på en nem og behagelig måde. Disse bækkenbundskugler er lavet af silikone, og er nemme at indføre. Du kan med fordel bruge en smule Belladot glidemiddel, for at gøre det endnu nemmere. Mange kvinder kan døje med en slap bækkenbundsmuskel efter fødsel, så her kan bækkenbundkugler være en stor hjælp, til at få genoptrænet sin bækkenbund. 

Rensegel

Lige meget om det er til din vibrator, bækkenbundskugler eller penisring, er det vigtigt at få rengjort det hele efter brug. Belladot Cleansing gel kan bruges til at rengøre dit Belladot sexlegetøj, da den effektivt fjerner bakterier. Det er dog stadig nødvendigt at vaske dit legetøj med varmt vand inden, du bruger Belladot Cleansing gel. Rengør altid dit sexlegetøj før og efter brug. 


Køb sexlegetøj hos Med24

Hos os finder du altid billig sexlegetøj, om du leder efter en dildo, vibrator, penisring eller noget helt andet. Der bliver altid sørget for diskret forsendelse, så du nemt og sikkert kan bestille dit sexlegetøj hjem. Du kan derudover altid opnå gratis fragt. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.