Berthelsen Naturprodukter

24 Produkt(er)

Bliv klogere på Berthelsen Naturprodukter

Berthelsen Naturprodukter har i over 40 år lavet kosttilskud af højeste kvalitet. Det hele startede med Civilingeniør Viggo Berthelsen, som efter omfattende forsøg med mineraler udviklede de første kosttilskud. I dag ejes og markedsføres Berthelsen Naturprodukter af Dansk Farmaceutisk Industri A/S, også kaldet DFI, som er en dansk, familieejet virksomhed. DFI drives af både 2. og 3. generation, som forbinder den kvalitetsbevidste erfaring med den moderne forbrugers behov. Dette indebærer blandt andet miljøvenlig emballage, høj biotilgængelighed i alle mineraler og muligheden for at vælge vegansk.

Kvalitet over kvantitet

I det store udvalg af kosttilskud fra Berthelsen finder du udelukkende kvalitetsprodukter med så få hjælpestoffer som muligt. Derfor indeholder de hverken kunstige sødemidler, farvestoffer eller konserveringsmidler. Kosttilskuddene er desuden lavet uden laktose og gluten, så de er tilgængelige for absolut alle. Ydermere er en stor del af sortimentet 100% vegansk. Her hos Med24.dk er veganske produkter markeret med “Vegan Friendly”-mærket, så du nemt og hurtigt kan finde dem.


Kosttilskuddene kommer i form af enten tabletter eller kapsler. Fælles for dem alle er, at de er små og glatte, hvilket er med til at gøre dem yderst synkevenlige. Af samme grund bliver det også lettere for dem, der ikke bryder sig om at synke kosttilskud at få sit daglige tilskud af Berthelsen Naturprodukter.

Find det perfekte kosttilskud til dig og din familie

Uanset om du er på jagt efter en klassisk multivitamin, vegansk magnesium eller den populære Silica Extra fra Berthelsen, kan du finde det her hos Med24.dk. Herunder kan du læse mere om udvalgte varianter fra det brede sortiment af kosttilskud!


Scanalka Mineraler

Berthelsen Scanalka Mineraler var det første produkt, der blev lanceret af Viggo Berthelsen i 1975. Det er et komplet tilskud af udvalgte mineraler, som supplerer særligt en skandinavisk kost. Dette afspejles også i navnet - Scanalka er nemlig en sammentrækning af “Scandinavian” og “Alkaline”. Kosttilskuddet indeholder 12 mineraler og 72 spormineraler, og det kommer i små tabletter. Her hos Med24.dk kan du vælge mellem bøtter med enten 500 eller 1000 tabletter, så du får den variant, der passer bedst til dig.


Silica Extra

Det mest populære Berthelsen-kosttilskud hos os er Silica Extra. Kosttilskuddet tilhører den skønne serie Berthelsen Beauty Products, som består af 6 forskellige produkter. Silica Extra indeholder en unik kombination af B-vitaminer, vitamin C, zink og ekstrakt af agerpadderokke. Værd at fremhæve er indholdet af zink, som bidrager til vedligehold af normalt hår, normale negle og en normal hud. Kosttilskuddet Silica Extra er lavet i synkevenlige kapsler og er endvidere vegansk.


Udover Scanalka Mineraler og Silica Extra består udvalget af kosttilskud fra Berthelsen Naturprodukter af blandt andet Berthelsen Kalium 300 mg, Berthelsen Vegansk Magnesium, Berthelsen Senior og Berthelsen BetaFactor.


Køb dit næste kosttilskud fra Berthelsen Naturprodukter nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har altid skarpe priser og hurtig levering, og du har mulighed for at få rådgivning af vores dygtige fagpersonale.

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.