Bidro

Læs mere om Bidro lige her:

23 Produkt(er)

Bidro tilbyder kosttilskud til hele familien

Bidro har specialiseret sig i stærke kvalitetsprodukter, hvor alle ingredienserne er hentet direkte fra naturen og fremstillet nænsom. For Bidro betyder kvalitet meget, og de går ikke på kompromis med produkternes kvalitet. Alle produkterne skal være så naturlige som overhovedet muligt.

De tre udsagn, høj kvalitet, naturlige næringsstoffer og pålidelige produkter, har tilsammen været fundamentet i Bidro ApS, lige siden firmaet blev grundlagt i 1988.

Vitaminer, mineraler og kosttilskud af allerhøjeste kvalitet

Bidro har et bredt udvalg af vitaminer, mineraler og kosttilskud til hele familien. Hos Bidro har de siden starten i 1988 udnyttet de mange fordele ved Gele Royal i deres produkter. De har udviklet flere forskellige produkter i serien Bidro Gele Royal, og ved at tilføje ekstra vitaminer og mineraler i produkter bliver effekten af Gele Royal styrket. Produktserien spænder bredt og kan hjælpe med forskellige sundhedsudfordringer, som opstår gennem livet. Bidro har produkter til kvinder i overgangsalderen og til dem, som ønsker mere fysiologisk velvære i deres menstruationscyklus. Udover Gele Royal serien har de udviklet produkter med blandet andet fokus på led, immunforsvaret og de nødvendige kosttilskud til børn hvor intet sukker og kun naturlige ingredienserne er tilsat.

Veganske produkter

Bidro er det første veganermærkede (Dansk Vegetarisk Forening) kosttilskud i Danmark. Veganermærket er din sikkerhed for, at der ikke er noget animalsk i Bidro vegan produkter. Derfor kan du trygt anvende Bidro produkter med veganermærket, uanset om du er veganer eller ej. Fælles for alle produkterne er, at de er fremstillet udelukkende ved hjælp af naturlige råvarer. Bidro går ikke på kompromis med kvaliteten, hverken når det gælder ingredienser eller det færdige produkt, og Bidro er dermed med til at bringe din krop i balance på en naturlig og skånsom måde.

Nordic Naturals

Nordic Naturals fra Bidro består af fisk og kun fisk. – Fiskeolie af den højeste kvalitet. Den er fremstillet under beskyttede forhold med strenge krav til produktion og produktionsmetoder, der sikrer, at hver enkelt kapsel er af den højeste kvalitet og helt renset for PCB, dioxin, og tungmetaller. Nordic Naturals har vundet flere internationale priser, for deres fiskeolier. Fiskeolierne fra Nordic Naturals opfylder EU kravene til mængden af EPA og DHA.

Nordic Naturals Omega 3 fiskeolie er udvundet af fed fisk som sardiner og ansjoser og kan både fås i flydende form og som kapsler. Ved at spise Nordic Naturals fiskeolie hver dag får du alt det gode fra fiskene. Du tager blot et par kapsler eller en tsk. af de flydende fiskeolier som Nordic Naturals også kan levere og så er det daglige indtag af det vigtige omega-3 klaret. Fiskeolien, som er fremstillet af de bedste råvarer under beskyttede forhold, og under strenge krav til produktion og produktionsmetoder, der sikrer, at alle kapsler / flydende Nordic Naturals fiskeolier er af høj kvalitet, rene og renset for tungmetaller. Nordic Naturals overgår internationale standarder for renhed i olierne. Alle fiskeolier fra Nordic Naturals er testet og analyseret af et neutralt analyseinstitut, og alle koncentrerede olier er certificeret af den uafhængige miljøorganisation Friend of the Sea. 

Alle Nordic Naturals fiskeolier er produceret på triglyceridform, 93+ %, det er den naturlige form som menneskets krop kender, og derfor den form som optages bedst i kroppen. Faktisk op til 60% bedre end fiskeolie på esterform, som er en billigere fremstillingsform. Det viser forsøg. Husk en ren og fin fiskeolie ikke smager af fisk.

Nyeste produktlanceringer fra Bidro

Bidro Magnesium Indeholder en unik kombination af hele tre magnesiumformer: Magnesiummalat, magnesiumcitrat og magnesium carbonat.

Blueiron jern er skånsom mod maven, og kan tages når som helst i løbet af dagen, også på en fuld mave. Dette skyldes at Blueiron indeholder en patenteret mikroindkapslet jernform, som gør at det først opløses når kroppens pH-værdi er neutral. Først efter molekylet har passeret maven frigives jernet i tyndtarmen, hvis det er nødvendigt.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.