Bondi Sands


Hvide sandstrande, blå himmel og en smuk, solbrun tan; den australske sommer kan give dig det hele. Men i stedet for at tage hele vejen til Australien for at opnå den lækre kulør, tager Bondi Sands den australske sommer direkte til dig! Læs mere om de prisvindende, veganske selvbrunerprodukter lige her.

58 Produkt(er)

Bondi Sands – den bedste selvbruner på markedet

Dagdrømmer du om hvide sandstrande i Australien, hvor vandet er krystalklart og himlen altid er blå? I stedet for at bruge store summer på at transportere dig til den glødende sol i Australien, transporterer Bondi Sands den glødende sol direkte til dig! Bondi Sands’ selvbrunerprodukter er netop inspireret af Australiens mest ikoniske strand og giver dig mulighed for at opnå den smukke, solbrune kulør – præcis som efter en stranddag på den smukke Bondi Beach i Australien!

Med visionen om at gøre den ultimative solbrændthed tilgængelig for alle, har Bondi Sands udviklet en bred vifte af selvbruner-, solbeskyttelses- og hudplejeprodukter, så du kan finde netop dét produkt, der kan indfri dine ønsker og krav til en smuk self tan.

Australian made, globally loved

Selvom selvbrunerprodukterne er udviklet flere tusinde kilometer væk, betyder det ikke, at de ikke er elsket og hyldet på den anden side af jordkloden – tværtimod! Med utallige glade kunder, fremragende anmeldelser og god rangering i diverse tests, må Bondi Sands siges at være vellykket med sin vision om at fylde den australske sommer på flaske. I 2021 vandt Bondi Sands ”Influencers choice” til Danish Beauty Award. Denne pris uddeles til et produkt eller en serie, der anses som noget særligt hos en række af danske skønhedsinfluencers, som netop har udpeget Bondi Sands’ produkter blandt mange andre brands og serier.

Cruelty free og vegansk selvbruner

Udover at producere yderst effektive selvbrunerprodukter, er Bondi Sands’ selvbrunere spækket med yderst plejende og blødgørende ingredienser, så du både opnår en smuk, solbrun glød samtidig med, at din hud efterlades særdeles næret og velplejet. Selvom Bondi Sands selvbruner er nogen er de bedste og mest effektive self tan produkter på markedet, bliver der alligevel ikke gået på kompromis med ingrediensernes kvalitet og omtanke for miljøet; Bondi Sands’ selvbrunerprodukter indeholder nemlig udelukkende veganske ingredienser og er ydermere certificeret ”cruelty free”.

Bondi Sands selvbrunerguide:

Step 1: forbered huden
For at forberede din hud til selvbruner kan det være en god ide at bruge en god body scrub til at eksfolierere huden og fjerne døde hudceller, så selvbruneren lægger sig mere jævnt på hudoverfladen. Samtidig får en body scrub ofte den smukke, solbrune kulør til at holdere længere. Bondi Sands har både udviklet Tropical Rum Coconut & Sea Salt Body Scrub og Bondi Sands Coconut & Sea Salt Body Scrub, som efterlader huden blød, glat og endnu mere klar til at få et tanboost med Bondi Sands selvbruner!

Step 2: tan
Hvad end du foretrækker en selvbrunerskum, en mist eller en selvbrunerlotion, er det en god ide at anskaffe sig en applikatorhandske, som både giver en jævn påføring og sikrer, at dine hænder og fingre ikke får uønskede, brune pletter. Her er Bondi Sands self tan applicater ideel, da den er nem at bruge og har en god pasform. Bondi Sands tilbyder forskellige typer af selvbrunere, men én af deres absolutte bestsellers er Bondi Sands ultra dark mousse, som er en let mousse, der efterlader din hud med en gylden farve og med masser af fugt.

Step 3: vedligehold
For at få din selvbruner til at holde længere kan det være en god ide at pleje din hud med body lotion efterfølgende. Her kommer Bondi Sands dig i forkøbet med Bondi Sands Body Moisturizer, der intensivt nærer og plejer din hud.

Step 4: fjern
Hvis uheldet skulle være ude, og du desværre har fået pletter eller mørke plamager, kan du heldigvis fjerne farven med Bondi Sands Self Tan Eraser, der med banebrydende teknologi fjerner selvbruner på blot 5 minutter.

Bondi Sands’ brede vifte af selvbrunerprodukter

Selvbrunermousse, face mist, tanning oil, self tan drops, tanning milk. Det kan efterhånden føles lidt som en jungle, når man vil finde et produkt, der kan give de hvide stænger eller den blege ansigtshud et tanboost. Bondi Sands’ sortiment er heldigvis delt op i forskellige serier og typer, så jagten efter den perfekte selvbruner bliver lidt mere overskuelig:

Bondi Sands Aero

Bondi Sands aero er lette og langtidsholdbare selvbrunere, der tørrer på få sekunder.

Bondi Sands 1 Hour Express

Bondi Sands 1 Hour Express giver dig en smuk glød på blot én time, så du kan opnå den solbrune, australske glød – selv når du først kommer i tanke om det få timer inden, du skal ud ad døren!

Bondi Sands Liquid Gold

Denne serie fra Bondi Sands er beriget med forskellige olier, som fugter og nærer huden samtidig med, at du opnår en solbrun kulør.

Bondi Sands Pure

Pure kombinerer den ikoniske Bondi Sands-glød med hyaluronsyre, der fugter, C-vitamin, der giver glød, samt E-vitamin, der reparerer. For at fremhæve seriens gennemsigtighed er alle ingrediensers formål beskrevet på emballagen.


Køb de prisvindende hudpleje- og selvbrunerprodukter fra Bondi Sands billigt og nemt hos Med24.dk

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.