Brentan creme mod svamp

3 Produkt(er)

Brentan - Bekæmpelse af svamp

Er du plaget af fodsvamp eller anden form for svamp såsom ringorm? Det aktive lægemiddelstof i cremen bekæmper svampen. 

Sådan virker Brentan

Brentan 2% creme er et håndkøbslægemiddel, der ikke behøves recept til. Cremen anvendes mod svamp på fødder samt andre hudområder. Det aktive lægemiddelstof, der findes i Brentan er kaldet miconazol - Det er dette stof, der ødelægger svampecellerne, og sørger for fjernelse af svampen. Midlet virker ved at ødelægge svampenes cellevægge, så de går til grunde. 

Anvendelse af Brentan Creme

  • Brentan påføres på huden 2 gange dagligt de steder, der er angrebet af svamp. Cremen masseres ind i huden med en finger, indtil den er trængt helt ind i huden. Du skal fortsætte med at benytte cremen 1-2 uger efter at symptomerne er væk - Dette kan variere alt efter stedet svampen er placeret m.m.
  • Tilbagefald og kronisk svamp undgås ved at fortsætte behandlingen til alle svampesporer er væk – dette sker 2 til 3 uger efter at symptomerne er forsvundet.
  • Brentan creme kan anvendes mod svamp på gravide og ammende - dog ikke på brystvorterne.
  • Er du i tvivl om du har svamp, bør du altid konsultere din læge før du går i gang med behandling med Brentan.

Vær opmærksom på:

  • Personer under 15 år bør behandles efter lægens anvisning. Du må derudover kun bruge Brentan Creme til børn under 2 år efter aftale med læge.
  • Svamp i hår, skæg og negle behandles desuden også efter lægens anvisning. 
  • Ved svamp i underlivet anbefales det mere specifikke produkt: Canesten.
  • Hvis, du er overfølsom/allergisk over for det aktive stof eller et af de øvrige indholdsstoffer, bør du ikke anvende Brentan.
  • Der kan opstå alvorlige overfølsomhedsreaktioner, herunder udslæt og hævelser. Såfremt der opstår en reaktion, som tyder på overfølsomhed eller irritation, bør behandlingen stoppes.

Brentan Creme kan købes som håndkøb hos Med24.dk. Du får desuden cremerne til skarpe priser og gode tilbud. Få dag til dag levering og fri fragt. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.