Brit

Med Brit hundefoder og godbidder til hunde og katte får du topkvalitet til din allerbedste ven. Her får du hundefoder og godbidder, hvor der bliver der lagt stor vægt på din hund og kats sundhed og velvære. Læs mere om Brit her! 

94 Produkt(er)

Brit hundefoder og godbidder af topkvalitet

Brit er en privatejet familievirksomhed, som producerer og distribuerer foder til hunde af høj kvalitet. Brit blev etableret i 1994, og har dermed over 20 års erfaring indenfor bl.a. hundefoder. Den dag i dag har Brit over 350 medarbejdere, og er stadig en voksende virksomhed, der hele tiden stræber efter, at producere topkvalitet. 

Brit har lige i øjeblikket eksport til omkring 70 lande rundt i verden, og har mærker som Carnilove og Lets Bite under sig. 


Hundefoder lavet med stor omtanke for dyr

Hos Brit går de ekstremt meget op i dit kæledyrs sundhed og velfærd. Derfor nægter de, at teste på dyr, og bruge ingredienser, som kan have en negativ indvirkning på dit kæledyrs sundhed. 

Så med Brit hundefoder og godbidder til hunde og katte er du garanteret mad og snacks til dit kæledyr, som er lavet med den største omtanke for dit kæledyr.  

Stort sortiment af velsmagende godbidder

Brit dækker over et bredt sortiment af godbidder, som har stor variation af smage, så din hund eller kat aldrig bliver træt af at sætte tænderne i dem. Du finder forskellige slags godbidder, alt efter om det er til katte, hunde, eller hvalpe.

Brit hundefoder og godbidder er baseret på forskellige kilder til protein som f.eks. kartoffel, laks , ris, og kylling. 


Velgørenhed der knytter dybe bånd mellem hund og menneske

For at hjælpe og støtte, hvor de kan, samarbejder Brit med den velgørende organisation Helppes. Helppes er et træningscenter, som opdrætter hunde til at hjælpe mennesker med forskellige handicap til, at få en nemmere hverdag. 

Udover Helppes samarbejder Brit også med Aura Canis, som er et træningscenter for terapihunde, der skal hjælpe familier og mennesker, som oplever sociale, fysiske og psykiske udfordringer, og har brug for ekstra hjælp. 

De to samarbejder viser og repræsenterer på fineste vis de dybere bånd, som kan forbinde en hund og et menneske, og derfor er Brit rigtig stolte over at kunne samarbejde med disse organisationer. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.