Cera di Cupra

Cera di Cupras vision er, at alle kvinder skal have ret til en velplejet hud - uden at det skal koste en formue. Netop derfor har Cera di Cupra udviklet en bred vifte af hudplejeprodukter, der inkluderer alt fra håndcreme og dagcreme til skintonic og natcreme. Læs mere om de lækre hudplejeprodukter fra Cera di Cupra her.

15 Produkt(er)

Historien bag Cera di Cupra

I seks årtier har Cera di Cupra været de italienske kvinders foretrukne hudplejeserie og er særligt udviklet til at beskytte, pleje og opfylde forskellige behov – uanset om du er ung eller gammel. De lækre hudplejeprodukter er produceret efter den unikke opskrift skabt af Nicola Ciccarelli i 1957 og har siden givet utallige kvinder mærkbare og synlige resultater.

”Alle kvinder har ret til velplejet hud”

Cera di Cupras vision er, at alle kvinder skal have ret til en velplejet hud - uden at det skal koste en formue. Netop derfor har Cera di Cupra udviklet særdeles effektive hudplejeprodukter målrettet forskellige hudtyper og aldre, så du kan finde dét hudplejeprodukt, der passer bedst til netop din hud. 

Cera di Cupras brede vifte af hudplejeprodukter

Cera di Cupras sortiment dækker over alt fra håndcreme og dagcreme til renseservietter og skintonic og er herunder delt op i forskellige serier med forskellige formål, så du kan målrette din plejerutine til dine hudproblematikker. Serien til tør hud er f.eks. beriget med glycerin og jomfru bivoks, som efterlader huden blød og velplejet. Derudover er anti-age-serien udviklet til at opstramme hudens øverste lag, mens bianca-serien beskytter mod vind, vejr og forurening. 

Nogle af Cera di Cupras bestsellere inkluderer:


Cera di Cupra Rosa

Denne creme fungerer både som dag- og natcreme og indeholder b.la. glycerin og jomfru bivoks, som har fugtgivende egenskaber, så huden efterlades blød og velplejet.

Cera di Cupra Håndcreme

Cera Di Cupra Håndcreme er specielt fremstillet til at beskytte og blødgøre hænder og er velegnet til dig, der har tendens til sprukne, ru eller røde hænder. Håndcremen er beriget med bl.a. H-vitamin, jomfru bivoks og glycerin, som har særdeles plejende og fugtgivende egenskaber.

Cera di Cupra Anti-age Ceme

Cera Di Cupra Anti Age Creme er en anti-age ansigtscreme, som opstrammer hudens øverste lag samtidig med, at fine linjer og rynker reduceres. Huden efterlades altså silkeblød, fast og spændstig. Ingredienserne i cremen inkluderer bl.a. fiber-ekstrakter fra betain, avocadoolie og hvedeproteiner samt jojobaolie, som fugter huden.


Køb de effektive hudplejeprodukter fra Cera di Cupra billigt hos Med24.dk. Vi tilbyder hurtig levering og god rådgivning.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.