CeraVe

CeraVe hudpleje

Mærk forskellen med CeraVe. Denne hudplejeserie er udviklet af dermatologer, og både renseprodukterne og fugtighedscremerne indeholder tre essentielle ceramider, der hjælper med at styrke hudens naturlige barriere. Læs mere om CeraVe her!

Ansigtsrens | Fugtighedscremer | Hånd- og fodpleje

25 Produkt(er)

Hvad er CeraVe?

I 2006 kom Moisturising Cream, Moisturising Lotion og Hydrating Cleanser på markedet, og det blev startskuddet på en revolutionerende hudplejeserie fra CeraVe. Den første lancering præsenterede desuden den banebrydende og patenterede MVE-teknologi (MultiVesicular Emulsion System), som lader fugtgivende ingredienser pleje huden kontinuerligt, og dermed holdes huden blød og smidig i op til 24 timer. Denne innovative teknologi er, sammen med tre essentielle ceramider 1, 3 og 6-II, fortsat grundsten i CeraVe’s hudplejeserie.

Men hvad er Ceramider? Ceramider er lipider (fedtsyrer), og er allerede en del af hudens egen, naturlige barriere. Derfor hjælper hudplejeprodukter med ceramider med at styrke hudens egen beskyttelse. I dag tilbyder CeraVe et bredt sortiment af hudplejeprodukter, så du, uanset hudtype, kan forkæle din hud med CeraVe's allergivenlige, plejende produkter.

Hudpleje fra CeraVe – dermatologiske produkter uden parfume

Hudplejeserien fra CeraVe består af både ansigtsrens, fugtighedscremer og pleje til hænder og fødder, som alle er udviklet i samarbejde med dermatologer. Derudover er samtlige produkter allergivenlige og skånsomme mod huden, da hverken ansigtsrens eller fugtighedscremer indeholder parfume. Herunder kan du læse mere om CeraVe’s hudplejeserie!

Ansigtsrens til alle hudtyper

Uanset hvilken hudtype du har, kan du benytte ansigtsrens fra CeraVe. Her hos Med24.dk finder du både en CeraVe cleanser til tør hud, fedtet hud og normal hud. Blandt de mest populære renseprodukter til ansigtet er CeraVe Hydrating Cleanser. Renselotionen er velegnet til dig med normal til tør hud, da den fjerner makeup-rester og urenheder samtidig med, at din hud gennemfugtes. Hvis du derimod har problemer med fedtet hud, er CeraVe Foaming Cleanser det bedste produkt for dig. Denne cleanser fjerner effektivt overflødige olier og snavs - helt uden at udtørre din hud. Ens for disse produkter er, at de hverken indeholder sæbe eller parfume, og så er de ydermere hypoallergene.

Fugtighedscremer til ansigt og krop

Det skiftende klima i Danmark og resten af Norden kan være hårdt for huden. Det er derfor nødvendigt, at du bruger hudplejeprodukter, der tilføjer fugt samt vedligeholder og styrker huden. I sortimentet fra CeraVe er der fugtighedscremer til alle hudtyper, som passer godt på din hud. 

Dit ansigt bliver udsat for UV-stråling, forurening og skiftende vejr i løbet af dagen. Det er derfor vigtigt at passe godt på huden af både kosmetiske og sundhedsmæssige årsager. Derfor tilbyder CeraVe skønne ansigtscremer med essentielle ceramider og hyaluronsyre, som plejer og fugter din hud i op til 24 timer. Selvom vi ofte har fokus på ansigtspleje, er kropspleje mindst lige så vigtigt. Derfor plejer CeraVe’s fugtighedscremer din hud skånsomt og effektivt. Ingredienser som hyaluronsyre og ceramider forhindrer tab af fugt, og cremen holder ved hjælp af MVE-teknologien huden blød og smidig hele dagen. Hos Med24.dk indgår bl.a. disse fugtighedscremer fra CeraVe i sortimentet:

  • CeraVe Moisturising Cream
  • CeraVe Moisturising Lotion
  • CeraVe Facial Moisturising Lotion
  • CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF 25

Hånd- og fodpleje fra CeraVe

Mange oplever, at deres hænder bliver tørre og sprækker ved hyppigt brug af håndsprit og håndvask. Det kan en god håndcreme heldigvis hjælpe dig med at undgå. Den høje kvalitet af ingredienserne hos CeraVe sørger for, at du får det bedste resultat. Reparative Hand Creme er allergivenlig og tilfører fugt til den dehydrerede hud.

Er dine fødder tørre efter en lang dag med fodtøj, kan du med fordel benytte CeraVe SA Renewing Foot Cream. Fodcremen er udviklet i samarbejde med dermatologer, og er velegnet til tørre og sprukne fødder. Ceramider, salicylsyre og hyaluronsyre styrker huden og plejer effektivt dine fødder. 


Køb hudplejeserien fra CeraVe nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de lækre, allergivenlige produkter hurtigt kan komme hjem til dig!


Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.