CLEAN

53 Produkt(er)

CLEAN - Populære dufte skabt med omtanke

CLEAN er en serie bestående af dufte, og er siden dens lancering i 2003, blevet en af de største favoritter blandt mange. Duftserien findes til både mænd og kvinder, og er en sanselig introduktion til både det rene, enkle, men også det anderledes. Alle CLEAN produkter er baseret på nøje udvalgte ingredienser af allerhøjeste kvalitet, som er med til at give dig en særpræget følelse af friskhed, frihed og naturlig renhed - som var du netop trådt ud af badet eller ud i den friske forårsmorgen. 

Med CLEAN er intet overladt til tilfældighederne. CLEAN duftene, der er bestående af deodoranter såvel som parfume, indeholder nemlig ingen skadelige midler eller materialer for hverken dig eller miljøet. CLEAN er herfor et godt eksempel på en kvalitetsbetonet sammenføjning af livets simple glæder - og det er netop derfor, at serien kaldes CLEAN. 

Miljøvenlige og hensynsfulde parfumer

CLEAN er desuden et af de første grønne parfume brands, og er dertil inspireret ud fra fascinationen af skønheden og vidunderet på jorden, samt de naturlige og frihedsberigende lugtesanselige oplevelser vi kan gøre os. Brandet er som følge af dette blevet bygget op omkring tre eksklusive principper: enkelhed, nostalgi (længsel) og bevidsthed. 

Enkelhed

CLEAN’S parfume og deodoranter er inspireret af enkelhed, og de består derfor af et simpelt design og koncept, der alt sammen handler om at få det meste ud af ethvert øjeblik. Derfor indeholder produkterne også kun det essentielle og intet mere, således at du i al enkelhed kan fylde hver dag med livets skønne og naturlige nydelser blot ved påførelse af duftene.

Nostalgi - Mindet om livets simple glæder

Hver parfume indeholder et moment af letgenkendelige glæder, og er derfor helt unikke i både deres duft og navn. Brandet har en taknemmelighed for de sanseindtryk i hverdagen, der vækker følelser såsom lykke, glæde, frihed og velbehag, og der kan derfor findes noget varmt, betryggende og genkendeligt til enhver sjæl.

Bevidsthed - Om dig og miljøet

CLEAN producerer udelukkende miljøvenlige produkter, der alle indeholder ingredienser og materiale, der sætter din og miljøets sikkerhed først. 

Emballagen er bl.a. produceret af:

  • Genanvendelige produkter og er også selv genanvendelig
  • Farverne er vandbaserede og ugiftige
  • Alkoholen i væskerne er ugiftige, korn-afledte og i en aloe vera base, der er mild mod huden.
  • Den plastik cellofan, der benyttes, er afledt af korn samt komposterbare
  • Desuden produceres flaskerne på en facilitet, der er solcelledrevet.

CLEAN er således et brand bestående af parfumer og deodoranter, der er 100% Parabenefri, fri for sulfater, talkum, aluminiumchlorid, propylenglycol, fri for kunstige farvestoffer, fri for mineralske olier, fri for animalske ingredienser og er ikke testet på dyr. Ingredienserne i alle produkterne er allergivenlige.

CLEAN kan forhandles her hos Med24.dk til gode priser samt tilbud, og findes i varianter til enhver smag. Du kan til enhver tid opnå gratis fragt, og vi tilbyder desuden dag til dag levering, så vi sikrer, at dit produkt når frem til dig så hurtigt som muligt. Dette er din garanti for et blidt, fantastisk sanseberigende og hensynsfuldt parfume brand, der altså ikke blot skaber de bedste forudsætninger for dig, men også for miljøet. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.