Codage

Codage Paris

Læs mere om Codage hudpleje
Bag om Codage | Codage Serum

30 Produkt(er)

Bag om Codage – eksklusiv hudpleje til alle behov

Codage er grundlagt tilbage i 2010 af Julien og Amandine Azencott, der kommer fra en familie af læger og farmaceuter. De to søskende ønsker at skabe eksklusiv hudpleje til alle behov. Duoen tror på, at hver hud er unik og alle fortjener effektive hudplejeprodukter til netop deres hud. Codage har eget laboratorium i det sydlige Frankrig, hvorfra de designer og fremstiller alle deres produkter. Alle hudplejeprodukterne er ‘Made in France’, veganske og lavet med naturlige ingredienser.

Hvilket Codage serum skal jeg vælge?

Codage er bygget op omkring en række forskellige sera, som er nøje tilpasset til hudens forskellige behov. Ud fra din hudtype, behov og evt. hudproblem finder du det serum, som passer bedst til dig. Det valgte serum kombineres med din daglige hudpleje, som også kan findes i Codages store sortiment af cremer og masker. Udover de unikke og eksklusive sera, kan du også finde en række basis produkter, ansigtsmasker og kropspleje fra Codage. Alle sera fra Codage kan kombineres med andet hudpleje eller bruges alene alt efter behov.

Codage No 1

Codage Serum No 1 er et intenst fugtgivende serum, som er særlig god til tør hud, der har behov for ekstra fugt og næring. Serummet efterlader din hud blødere og mere smidig. Dette serum kan ikke stå alene og har brug for en creme at binde sig til. Det skal derfor anvendes som det sidste serum, hvis du anvender flere sera.

Codage No 2

Codage Serum No. 2 giver pleje og balance til en normal, kombineret og fedtet hud, der har tendens til urenheder. Serummet er derfor særlig god til dig, som oplever en hud, der er i udbrud enten hele tiden eller i perioder. Dette serum har en matterende effekt og udjævner huden.

Codage Serum No 3

Dette Codage serum fugter huden med hyaluronsyre og stimulerer dannelsen af nye hudceller. Serummet er udviklet særligt til træt hud med tegn på aldring. Det indeholder peptider, som hjælper med at minimere linjer i huden.

Codage No 4 Serum

Codage Serum No. 4 hjælper med at reducere mørke pletter og pigmentforandringer i huden. Serummet er derfor velegnet til dig, som har tendens til pigmentering, mørke pletter, andre ujævnheder eller blot ønsker en mere ensartet hudtone.

Codage Serum No 5

Et anti-aging serum, som tages i brug, når du oplever de første linjer i huden. Serummet trænger dybt ned i huden, hvorfra hyaluronsyre frigives i det nederste lag og korrigerer linjerne i huden.

Codage Serum No 6

Et intenst anti-aging serum, der virker effektivt på alle aldrende tegn i huden. Serummet efterlader din hud mere fast og jævn samt med færre linjer og farveforskelle. Dette serum er til dig, som har behov for en intens anti-age behandling.

Codage No 7

Serum No. 7 fra Codage hjælper med at lindre følsom hud og reducere rødme i huden. Serummet indeholder beroligende, fugtgivende og reparerende ingredienser, som gør det godt til en rødme fyldt, kløende, irriteret og dehydreret hud.

Codage Serum No 8

Dette Codage serum er lavet på en enestående olie form, som bidrager med masser af fugt, beskyttelse, fornyelse og anti-aging fordele. Serummet anvendes om natten, hvor det arbejder sig ned i huden. Det kan bruges af alle hudtyper, men er især god til kombineret og fedtet hud.

Codage Serum No 10

Serum No. 10 er et øjenserum, der hjælper med at mindske tegn på træthed og aldringstegn omkring øjnene. Serummet indeholder bl.a. alger og anti-age ingredienser, som også virker forebyggende mod rynker og fine linjer. Øjenserummet er derfor særlig udviklet til dig fra 25+ alderen.

Hudpleje til alle hudtyper

Udover de mange sera finder du hos Codage også en række basisprodukter som bl.a. deres Codage Micro Peeling Mask, Codage Moisturizing Mask, Codage Micellar Water og en række ansigtscremer. Renseprodukterne, cremerne og maskerne er gode at bruge sammen med dit serum for at skabe en komplet hudplejerutine. Du kan købe de mange lækre hudplejeprodukter fra Codage direkte hos Med24.dk


Se det store udvalg af Codage hos Med24.dk - vi tilbyder hurtig og sikker levering med fri fragt fra 349 kr.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.