Comme Deux

Trods det fransklingende navn er Comme Deux 100% Dansk og skabt i samarbejde med tusindvis af skønhedselskende kvinder. Vores fokus er på effektive produkter, ingredienser i funktionelle koncentrationer og så har vi har øje for overraskende og “wow-for-the-eye” teksturer. For helt ærligt, hvem har besluttet, at kvalitetshudpleje skal være en hvid creme i en kedelig "scientific-looking tube", der kun kan bruges på én måde?

Dansk I Vegansk I Parfumefri

28 Produkt(er)

Vi har øje for ukonventionelle (overraskende) teksturer, sjove produktnavne og skæve farver. For helt ærligt: ​​Hvem har besluttet, at hudpleje skal være en hvid creme i et kedeligt, videnskabeligt udseende tube, der kun kunne bruges på én måde?

Kort sagt: Vores fokus er at værne om og elske det, der faktisk er i produkterne (hvorfor al fokus på det, der ikke er i) effektive ingredienser, funktionelle koncentrationer, wow-for-øjet teksturer og emballage, der virker!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.