Compeed plaster

Lad ikke smertefulde vabler og ligtorne eller irriterende forkølelsessår stoppe dig og ødelægge din dag. Compeed tilbyder forskellige løsninger med plaster, der hjælper med at forebygge og behandle, så du kan holde dig i gang. Læs mere om Compeed her

14 Produkt(er)

Compeed – lindring og beskyttelse fra top til tå

Compeed tilbyder løsninger i form af en række forskellige typer plastre, der er specielt formuleret til at imødekomme forskellige hudproblemer og sikre en effektiv og komfortabel behandling. Deres plastrer er nemme at påføre, og vil herefter hjælpe til at yde smertelindring og beskyttelse af sår i form af vabler samt andre hudproblemer.

Compeed til forkølelsessår

Forkølelsessår, også kaldt herpes, viser sig i form af små væskefyldte blærer, som oftest kommer på læberne eller omkring munden. Et forkølelsessår starter ofte med en prikkende og lidt kløende fornemmelse, hvorefter blærerne kommer. Disse vil på et tidspunkt briste og danne et sår, som med tiden vil hele og forsvinde. Forkølelsessår kan være ret ubehagelige, da de både kan klø og gøre ondt. 

Herpes ved munden kommer i forbindelse med virussen HSV-1 (herpes simplex-virus). Hvorimod HSV-2 er herpes omkring kønsorganerne. Når du først er blevet smittes med herpes, vil virussen ligge i dvale i kroppen resten af dit liv og komme med udbrud engang i mellem.  

Compeed forkølelsessår er et plaster til behandling og lindring af forkølelsessår/herpes. Plastret fungerer som et usynligt lag hud, og fremskynder den naturlige helingsproces. Plastret lindrer smerten, og mindsker, at du smitter andre, da det skaber en barriere udenpå forkølelsessåret. Desuden reducerer plastret sårskorpedannelse, og giver effektiv beskyttelse. Compeed forkølelsessår plaster virker allerede fra de allerførste tegn på forkølelsessår.

Gode råd og tips:

 • Brug et Compeed til forkølelsessår allerede fra de første symptomer
 • Plastret sættes på ren og tør hud
 • Lad plastret blive siddende, indtil det løsner sig og erstat det straks med et nyt
 • Brug plaster både dag og nat

Compeed til fødder

Hvor godt du passer på dine fødder, er afgørende for, hvordan de har det. Compeed har udviklet plastre til dine fødder, så du enten kan forebygge eller lindre ubehag i form af vabler, ligtorne og mere. 

Compeed Vabelplaster

Vabler er meget normale at få, og kommer af friktioner fra f.eks. nye og stramme sko. Men vabler er nemme at behandle og forebygge, hvis nødvendigt. Vabler kan smertefuldt og belaste dig i din hverdag. Compeed vabelplaster kan hjælpe dig med at fremme helingen, aflaste mod smerte samt beskytte mod snavs og infektion. Du kan også bruge Compeed vabelplaster forebyggende. 

Compeed Ligtorneplaster

Ligtorne viser sig i form af forhøjede hårde buler eller ru hud på fødderne, og opstår af kontinuerligt tryk på det samme sted. Ligtorne kommer typisk af langvarig brug af fodtøj, som er i en forkert størrelse eller form til din fod og derfor skaber tryk og friktion over en længere periode. Compeed ligtorneplaster er udviklet til at give trykaflastning for området og hjælpe til at fjerne ligtorne hurtigt og naturligt. 

Compeed Hård hud plaster

Ligesom med ligtorne er hård hud også steder med ru hud. Hård hud kommer som regel på hælene, forfoden eller i håndfladen efter overdrevent tryk. Dette kan f.eks. komme i forbindelse med fodtøj, som ændrer din vægtfordeling såsom høje sko. Compeed Hård hud plaster hjælper til at blødgøre hård hud, så det er lettere for dig at fjerne, samt lindre tryk og smerte. 

Compeed knystplaster

Knyster er en tilstand, hvor storetåen begynder at dreje ind mod de andre tæer, og der herved dannes en hård bule ved storetåens grundled. Knyster kan være arveligt, og kan forværres ved at gå i høje hæle eller sko med en spids snude. Det kan være ret ubehageligt og smertefuldt at have knyster så, hvis dette er et problem for dig, bør du overveje udelukkende at bruge behagelige sko, som ikke klemmer dine fødder og tæer. Compeed Knystplaster er udviklet til at yde trykaflastning ved knysten og på den måde lindre smerte og forebygge, at huden bliver tyk.

Gode råd og tips:

 • Kom dit Compeed plaster til fødderne på ren og tør hud
 • Fjern det nederste papir, og undgå at berøre den klæbende side
 • Sæt plastret godt fast over vablen, og sørg for at glatte kanterne godt ud
 • Lad plastret sidde, indtil det begynder at løsne sig (bemærk: det kan blive siddende i op til flere dage)
 • For at fjerne plastret: træk det forsigtigt af imens du er i bad

Compeed til fingerrevner

Revner i fingerspidser eller flossede og beskadiget neglebånd kan være smertefulde og give svie. De kommer typisk, hvis huden er tør, og derved ikke kan holde på sin smidighed. 

 Har du allerede fået fingerevner kan Compeed plaster til fingerrevner hjælpe dig til lindring mod smerterne, fremskynde helingen samt beskytte såret. 

Gode råd og tips: 

 • Kom plastret på ren og tør hud, så du får maksimal klæbeevne
 • Brug en god håndcreme til dagligt, så fine hænder bliver fugtet, og du mindsker risikoen for fingerrevner


Ofte stillede spørgsmål om Compeed

Her har vi samlet de ofte stillede spørgsmål om Compeed, som vi får fra vores kunder.

Hvor længe skal Compeed sidde på?

For optimal beskyttelse er det bedste at lade dit Compeed plaster side på, indtil det selv begynder at løsne sig i kanterne. På den måde ved du, at Compeed plastret har ydet beskyttelse i længst tid muligt.

Hvordan virker Compeed vabelplaster?

Compeed vabelplaster virker ved at skabe en fugtig sårheling, og beskytte den åbne vabel mod snavs og bakterier. På den måde bliver vablen beskyttet, og får samtidig et godt miljø for helingsprocessen. 

Hvordan får man Compeed plaster af?

Et Compeed plaster skal helst sidde indtil det selv begynder at løsne sig i kanterne. Herefter kan du forsigtigt trække det af, mens du er i bad. 

Hvad indeholder Compeed?

Compeed indeholder hydrokolloid, som er kendt for sin sårhelende egenskaber. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.