Cosborg

Cosborg er specialister, når det kommer til aktiv hud- og hårpleje samt kosttilskud, og produkterne er kendetegnet ved at give resultater på kort tid. Læs mere om Cosborg her

18 Produkt(er)

Hvem er Cosborg?

Den danske, familieejet virksomhed Cosborg har haft sin plads på det danske marked siden 2002. Det anerkendte brand blev stiftet af ægteparret Inge og Ole Borgstrøm, og har siden udviklet sig med hastige skridt. 

Cosborg fokuserer på hår- og hudplejeprodukter, som er testet ned til mindste ingrediens. Deres produkter har et højt indhold af naturstoffer sammensat med relevante og aktive kosmetiske ingredienser.   

100% dansk hele vejen igennem

Cosborg har hele vejen været en 100% dansk virksomhed, og har en stor distribution i hele landet. Deres produktion og udvikling ligger i Nordsjælland og Midtjylland, imens hovedkontoret ligger placeret i midten af København. At alt, lige fra produktion til udviklingen af produkterne, er placeret i Danmark, afspejles i Cosborgs høje produktkvalitet.  

Deres udvalg af ingredienser og råvarer er meget nøje gennemtestet og udvalgt, og kun de ypperste produkter kommer igennem nåleøjet, når det kommer til Cosborgs sortiment, så der er sikret de bedste og mest effektive behandlingsformer. 


De mest populære fra Cosborg

Cosborg er uden tvivl et meget populært mærke i de danske hjem, og her finder du favoritterne og de mest populære produkter. 

Cosborg Pretty legs

Cosborg Pretty Legs indeholder en helt særlig sammensætning af ingredienser, som hjælper til at, kosmetiske hudgener på benene mindskes. Resultatet vil være en mere ensartet hud, hvor træthed i benene mindskes, og misfarvninger bliver mindre, eller forsvinder helt. 

Cremen har en lysebrun farve pga. Indholdet af naturlige ingredienser. Konsistensen er let, hvilket gør, at den hurtigt trænger ind og ikke fedter. 

Cosborg Pretty legs bør fordeles forsigtigt i et tyndt lag på det pågældende område 1-2 gange dagligt.  

Cosborg hælcreme

Mange kender til at have tør hud på fødderne, og her skal ekstra plejende cremer til for at komme den tørre hud til livs. 

Cosborg hælcreme er særligt god til tørre og sprukne hæle, som trænger til ekstra næring. Cremen tilfører huden masser af fugt, som trænger dybt ind i huden, og efterlader din hud på fødderne blød og gennemfugtet. Hvis du døjer med hælrevner, er denne creme særligt god. Cosborg hælcreme indeholder Allantoin, som hjælper til at hele revnerne og genopbygge huden igen. 

For at hælcremen skal give dine fødder en frisk fornemmelse, er der også tilsat mynteolie. 

For det bedste resultat påføres Cosborg hælcreme 1-2 gange om dagen, til din hud er sund igen. For ekstra næring kan du med fordel lade cremen sidde på huden i nogle minutter, inden du masserer den ind. Du bør allerede se forbedrende resultater, ved regelmæssig brug, efter få dage. 

Cosborg Derma B12 Repair

Cosborg Derma B12 Repair er specielt velegnet til problemhud både hos børn og voksne. Cremen plejer problemhud i form af kløe, tørhed samt rød og irriteret hud, og forbedrer hudens fugtniveau, så din hud efterlades blød og næret. 

Cosborg Derma B12 Repair indeholder B12 vitamin, som er den mest aktive ingrediens i cremen. Derudover er der også tilsat kæmpenatlysolie, Sheabutter, Hamamelis, Allantoin og Pathenol, som hver især medvirker på forskellige måder til at holde huden gennemfugtet og hjælpe til at mindske irritationer samt modvirke udtørring. 

Cremen har en let lyserød farve grundet indholdet af B12 vitamin med en konsistens, der hurtigt trænger ind i huden. 

Du kan bruge Cosborg Derma B12 Repair, når din almindelige hudpleje ikke er tilstrækkelig nok, og ikke giver din hud den optimale pleje. Påfør den i et tyndt lag op til flere gange dagligt. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.