De Luxe

18 Produkt(er)

De Luxe - luksuriøs hårpleje til absolut overkommelige priser!

Under mærket De Luxe finder du lækre hårplejeprodukter i topkvalitet, som er fremstillet med simple men super effektive formularer, der giver dig et smukt og sundt hår på en måde, hvor alle kan være med. Flere af de fantastiske hårprodukter er uden animalske ingredienser! I udvalget finder du de tre serier Argan De Luxe, Macadamia De Luxe og Keratin De Luxe, som sørger for alt hvad du skal bruge inden for shampoo, balsam og hårkure til billige penge, med samme effekt som hos dyrere brands. 


Argan De Luxe - hårpleje beriget med Det Flydende Guld

Som det ligger i navnet er denne produktserie formuleret med Arganolie som nøgleingrediens. Den rige olie kaldes også for Det Flydende Guld på baggrund af dens høje næringsindhold, som har ene gode egenskaber både for hud- og for hår. Arganolie virker særligt plejende, blødggørende og fugtgivende, hvilket får den til at virke som et mirakelmiddel på hår, der synes tørt, dehydreret, spaltet, knækket, flyvsk eller kruset. Desuden har den et naturligt højt indhold af det antioxidante E-vitamin, hvis egenskaber hjælper med at beskytte dit hår mod frie radikaler og andet forurening udefra, således at det kan holdes sig smukt og sundt samt bevare en normal hårvækst hver dag. 
  • I Argan De Luxe serien finder du blandt andet nærende shampooer, balsamer og hårkure til normalt/tørt hår, Remove Brassiness Silver Hair Mask til blond hår, Hair Loss Control Shampoo til dig, der døjer med tyndt hår og en usund hårvækst, Anti-Dandruff 2-in-1 Shampoo mod skæl og irritation i hårbunden samt Hair & Body Serum, som er en alt-i-én olie både velegnet til krop og hår. 


Keratin De Luxe - hårpleje til dig med tyndt, skrøbeligt og livløst hår

Denne serie af hårprodukter er beriget med Keratin, og er det oplagte valg for dig, som enten har tyndt og trist, skrøbeligt og stresset hår, eller dig, som har været igennem en keratinbehandling allerede. Med Keratin som nøgleingrediens repareres og regenereres hvert enkelt hårstrå indefra. Herved hjælper de lækre produkter dig med at genoprette et stærkt, modstandsdygtigt, mere fyldigt og elastisk hår, som med det samme vil få en sundere tekstur og udstråling!
  •  I Keratin De Luxe serien finder du en virksom Nourishing Shampoo samt en komplimenterende Nourishing Conditioner og en fantastisk Hair Mask kur, som giver håret en særligt dybdegående behandling fra rod til spids!


Macadamia De Luxe - hårpleje proppet med vitaminer, mineraler og fedtsyrer

I denne serie finder du fantastisk gode produkter baseret på olie fra den nærende Macadamianød. Olien er kendt som værende særligt god til hår- og hudpleje på baggrund af dens høje indhold af blandt andet vitaminer, mineraler og gode fedtsyrer. Ved at tilføre olien til din shampoo eller balsam opnås et produkt, der virker blødgørende og reparerende, hvilket kan være en fordel for dig med skadet, slidt eller kemisk behandlet hår. Desuden har olien antibakterielle samt antioxidante egenskaber, hvilket også hjælper med at bevare et sundt og velplejet hår hver eneste dag. 
  •  I Macadamia De Luxe serien finder du blandt andet en styrkende Nourishing Shampoo, en tilhørende dybt nærende Nourishing Conditioner og den lækre Oil Treatment, som med sin fantastiske duft og plejende egenskaber vil give dig det lækreste, mest velduftende og blødeste hår, der bliver super let at style! 

Hos Med24 tilbyder vi altid lave priser og hurtig levering samt fri fragt fra 349,-

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.