Depend


Hav altid smukke vipper, bryn og negle med Depend, som sikrer dig et flot resultat hver gang. Læs mere om Depend her

339 Produkt(er)

Om Depend Cosmetics

Depend blev i 1952 grundlagt i Halmstad, Sverige af Viggo Cedergren, og var dengang et af de førende mærker, når det kom til hud- og hårplejeprodukter på det svenske marked. 

I 1990’erne skete der ændringer i virksomhedens fokus, som førte til udviklingen af en hel ny produktkategori – nemlig negle og neglepleje. Dette skulle vise sig at sætte Depend på verdenskortet i forhold til kosmetikbranchen.  

Den dag i dag er Depends fokus på øjne og negle. De har et stort sortiment af neglelakker, samt det du skal bruge for at farve dine øjenbryn og vipper.  

Depend står selv for deres produktion, som finder sted i både Sverige og i Indonesien. 


Depend neglelak

Neglelak er en accessory, som kan gøre rigtig meget for et enkelt outfit. Du kan bruge vilde farver, glimmer eller perlemor, som alle kan være med til at give det sidste til dit look. Depend neglelakker finder du i et hav af forskellige smukke farver, der hver sætter sit præg, og hjælper til at fuldende dit look.

I Depends sortiment findes der forskellige serier indenfor neglelakker alt efter, hvad din neglelak skal gøre for dig. Alle serier af Depend neglelak har et bredt udvalg af farver, så du kan finde den, der matcher lige netop dit humør.  

Depend 7 day

7 day er en blanding mellem en almindelig neglelak og en gellak også kaldet en hybridlak. Denne variant giver en smuk glans, kort tørretid samt en holdbarhed, som sikrer dig flotte negle i op til 7 dage. Med Depend 7 day har du ikke brug for en UV/LED lampe. Neglelakken tørrer af sig selv lige som almindelig neglelak. Resultatet er smukke negle med en gel finish.

Depend Gel iQ

Med Depend Gel iQ kan du have flotte negle i op til 14 dage. Gel iQ skal hærdes i en UV/LED lampe, som gør lakken mere fyldig og holdbar i forhold til almindelig neglelak. Du kan med 5 nemme trin få et smukt og glansfuldt resultat, som holder længe. Der behøves ingen klargøring af din negl, kun filing af den ønskede form og en let rengøring af din negls overflade med en mild pre-cleanser. 

Depend minilak O2

Med Depend minilak O2 får du en klassisk god neglelak, men som har en unik patenteret formel, der gør, at der kommer 30% mere ilt til neglen end igennem almindelig neglelak. Depends minilakker er delt op i et system, så du nemt kan se om farven har høj dækkeevne, er halvdækkende eller transparant.


Depend øjenbrynsfarve og vippefarve

Med Depend vippe- og øjenbrynsfarve kan du nemt få friske øjne uden brug af makeup. Depend er meget kendte for deres vippe- og øjenbrynsfarve, som nemt hjælper til at få flotte markerede bryn og vipper. Her kan du finde farver, som kan bruges på både bryn og vipper og farve kun til øjenbrynene. Hvis du farver dine vipper og bryn regelmæssigt, er du altid sikret at stå op til flotte og markerede øjne.  

Farverne findes i: 

  • Brun
  • Mørk brun
  • Brun/sort
  • Sort

Resultaterne holder i op til 6 uger.


Depend vipper

Har dine egne vipper ikke den ønskede længde eller volumen, eller vil du gerne tilføje en ekstra wow-effekt, så kan du gøre dette med Depend vipper. Disse kunstige vipper fås i mange varianter, så du kan få lige de vipper, du ønsker dig.  

Der er både naturlige vipper, som giver et flot simpelt look, som kan bæres både til hverdag og fest. Men du finder også mere dramatiske vipper, som gør dine øjne og look mere markant til festlige arrangementer.  

Depends kunstige vipper er fleksible og nemme at sætte på med den medfølgende vippelim. Du kan nemt klippe af båndet, som vipperne sidder på, så de har den passende længde til dit øje. I sortimentet finder du både hele vipper med forskelligt udseende, men også buketter, som skal sættes på enkeltvis der, hvor du gerne vil have ekstra fylde og længde.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.