Derma - for din huds sundhed


Derma hudplejeserie består af fem serier: Derma Family, Woman, Man, Baby, Eco og DermaSun. Uanset kategori har alle Derma hudplejeprodukter én ting til fælles. De indeholder ingen farvestoffer, ingen parfume og ingen hormonforstyrrende stoffer. Det betyder dog ikke, at Derma er mindre effektiv. Kunsten består i at udvikle en hudpleje, der ikke indeholder skadelige stoffer, men som stadigvæk er effektiv. Det er netop det Derma kan.


Derma FamilyDerma Sun | Derma Eco Baby | Derma Man | Derma Eco

68 Produkt(er)

Historien bag Derma

Som forbruger står vi over for en masse valg, og samtidig skal vi stille krav til de produkter, vi bruger. Vi vil gerne passe på os selv og ikke udsættes for unødige eller farlige tilsætningsstoffer. Vi stræber efter at være sunde og velplejede – både udenpå og indeni. Men findes der overhovedet mærker, som kan opfylde de ønsker, vi som forbruger søger?

I 2006 blev Derma lanceret. De havde et ønske om at skabe sunde og miljøvenlige hudplejeprodukter til kroppen. Deres første hudplejeserie fik hurtigt succes og opnåede både Astma-Allergi Danmarks mærke, Svanemærket og senere hen den økologiske Ecocert-certificering. Det bedste slutter dog ikke her! Derma indeholder hverken parabener, parfumer eller farvestoffer, og produkterne er derfor det sunde og miljørigtige valg til din krop.

Derma – for din huds sundhed

Hudplejeserien består af fem serier: Derma Family, Woman, Man, Baby, Eco og Sun. Serien dækker hele hudplejekategorien, og du kan dermed finde alt fra håndsprit til creme. Alle Derma hudplejeprodukter har én ting tilfælles. De indeholder hverken parfume, farvestoffer eller nogen form for hormonforstyrrende stoffer, der har en negativ effekt på dig. Dette kan måske få dig til at tro, at effektiviteten af produkterne er forringet, men Derma har gjort det umulige muligt og skabt effektive hudplejeprodukter helt uden indhold af skadelige stoffer. 

Hvilke produkter tilbyder Derma?

Derma tilbyder et væld af miljøvenlige hudplejeprodukter i flot design og høj kvalitet. Produkterne er udviklet med hjertet på rette sted i ønsket om at skabe miljøvenlige produkter, som den gennemsnitlige forbruger har råd til. Blandt produkterne vil du finde Derma creme, shampoo, lotion, håndsprit, voks og mere til. I kategorien ”bodylotion” finder du bl.a. Derma Family Bodylotion, som er en mild og blødgørende bodylotion, der genopretter hudens bløde eksistens.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.