DermaKnowlogy

Højkvalitets fugtpleje fra MDERMA

MDerma har skiftet navn til DermaKnowlogy - men det er stadig samme effektiv og allergivenlig hudpleje, der er udviklet i samarbejde mellem hudlæge Uffe Koppelhus og DermaPharm A/S. Læs mere om DermaKnowlogy her!

25 Produkt(er)

MDerma bliver til DermaKnowlogy

DermaKnowlogy er en effektiv og allergivenlig fugtplejeserie udviklet i samarbejde mellem hudlæge Uffe Koppelhus og DermaPharm A/S (skaberne af Derma), som har mere end 40 års erfaring med at udvikle rene, certificerede produkter. DermaKnowlogy er udviklet og produceret i Danmark og tilpasset det nordiske klima. Serien er særlig velegnet til sårbar og sensitiv problemhud, men henvender sig samtidig til den kvalitetsbevidste forbruger, som søger dermatologisk testet fugtpleje af højeste kvalitet. Du kan være sikker på, at DermaKnowlogy har en creme, der passer netop til dig.

DermaKnowlogy hudplejeprodukter kan spare dig for meget besvær, så du i stedet hurtigt får glæden af et produkt, der virker. Fordi vi kender livet med fugtplejekrævende hud, har vi udviklet DermaKnowlogy, hvor du undgår besværlig og dyr afprøvning af mange forskellige hudplejeprodukter.

Der findes ingen hud, der er ens, og der er mange forskellige årsager til at bruge hudpleje. Om du bare ønsker de bedste forudsætninger for en sund hud, eller lider af svære hudlidelser, kan du være sikker på, at DermaKnowlogy har en creme, der kan hjælpe, og som kan imødekomme dine præferencer.


De forskellige cremer fra DermaKnowlogy

Lipidcremer - MD01, MD02 og MD03
Cremer med fedtindhold på op til 100%. Særligt velegnet til meget tør og/eller beskadiget hud med ekstra behov for beskyttelse.

Cremer med højt fedtindhold - MD11 og MD12
Kombinerer effektivt fugtgivende og -bevarende ingredienser som glycerin og petrolatum.

Carbamidcremer - MD21 og MD22
Carbamid er et stof, der dels kan binde vandmolekylerne i huden og - i højere koncentrationer - kan virke blødgørende på hård og skællende hud. Cremerne giver effektivt fugt til huden trods relativt lave fedtprocenter.

Creme med lavt fedtindhold - MD31
Cremen er velegnet til let til moderat tør hud eller normal hud, hvor der ønskes fugt og et beskyttende lag mod det omgivende miljø. Den kan anvendes dagligt både på krop og i ansigt.

Olie - MD41
Indeholder en nærende kombination af olus-, abrikoskerne-, mandel- og jojobaolie, som virker beroligende og fugtbevarende på huden.

Repaircremer - MD51 og MD52
Særligt velegnet til beskadiget hud. Udover at lægge en barriere over huden indeholder cremerne ingredienser, som naturligt findes i hudens egen barriere - herunder kolesterol, fedtsyrer og ceramider. MD52 indeholder desuden mineralet zink, som hjælper med at berolige og beskytte huden mod irritation.

Ansigtscremer - Face 11, Face 21 og Face 51
Særligt udviklet til tør, sart og irriteret hud. Face 51 indeholder blandt andet salicylsyre og zink, som reducerer forekomsten af urenheder.

Solserien - SPF 15, SPF 30, SPF 50+ samt After Sun Sorbet
Solcremerne er bygget på en effektivt kombination af ”triple-action”-UV-filtre, som beskytter mod solens stråler gennem absorption, refleksion og spredning. Den høje absorptionsevne betyder, at solcremerne fedter minimalt. Samtidig er cremerne både veganske og koralvenlige.

After Sun Sorbet har en fløjlsblød konsistens, som virker både kølende og fugtgivende på huden.

Køb hudpleje fra DermaKnowlogy hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af allergivenlig hudpleje fra DermaKnowlogy til både ansigt og krop. Køb hos os i dag - billigt, nemt og hurtigt.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.