Dermalogica


Dermalogica er hudplejeprodukter, der er udviklet i samarbejde med professionelle hudplejeeksperter. Alle produkter er milde for huden, men har en yderst positiv effekt på hudens velvære og funktion. Læs mere om Dermalogica her!

105 Produkt(er)

Dermalogica - fra drøm til globalt hudplejebrand


Dermalogica er et amerikansk hudplejebrand, der blev grundlagt i 1986 af Jane Wurwand. Wurwands vision var at skabe hudpleje, der var baseret på viden og ekspertise. Hun grundlagde derfor The International Dermal Institute (IDI), der tilbyder efteruddannelse til kosmetologer. IDI er i dag verdens førende uddannelsescenter for professionelle kosmetologer.

Dermalogicas hudplejeprodukter er designet til at forbedre hudens sundhed, og er derfor skræddersyet til at tage hensyn til hudens unikke behov og problemer – for ingens hud er ens.

Dermalogica har siden begyndelsen haft en klar vision om at tilbyde kunder og kosmetologer de bedste hudplejeprodukter, for at opnå målet om, at sikre sund hud til alle.

Kvadratisk billede - Kvinde smører creme i ansigtet

Dermalogica uddanner nu kosmetologer rundt i hele verden i deres hudplejeprodukter. Det har medvirket til, at Dermalogica er blevet et af det fortrukne valg blandt hudplejeeksperter verden over, og at Dermalogica bliver anbefalet oftere end noget andet tilgængeligt produkt. 

Vejledning i Dermalogica fra eksperter

Du sikrer at du altid får den bedste service, når du køber Dermalogica hos Med24, da vi har uddannet eksperter. På denne måde sikrer du at den vejledning du får, kommer fra kyndige vejledere, der har uddannet sig indenfor Dermalogicas produkter. Med24 er blandt de danske webshops, der kan kalde sig autoriseret Dermalogica forhandler, og det er vi meget stolte over!Professionel hudpleje med Dermalogica

Dermalogica har produceret mange forskellige produkter, der hver især vil forbedre din hudkvalitet. Alle Dermologicas produkter er fantastiske, og det bedste Dermalogica produkt til dig afhænger af, hvilke hudproblemer og hudtype du har.   

Dermalogica har skabt flere forskellige produkt-serier, så du nemt kan finde frem til det perfekte produkt til din hud. Hver serie har fået hver deres farve, og du kan herunder udforske og læse mere om de forskellige Dermalogica produkt-serier. 

 • Age Smart – en serie til dig, der gerne vil reducere fine linjer og rynker for en smuk og ungdommelig glød.
 • Active Clearing – til dig, der som voksen døjer med uren hud. Hjælper til at behandle, rense og forebygge voksenacne.
 • Biolumin-c – er en serie, der virkelig giver huden et c-vitamin boost. C-vitamin i hudpleje er bl.a. kendt for at stimulere dannelsen af kollagen og fremme cellefornyelsen.
 • Clear Start - en komplet løsning til den unge hud, der sætter fokus på de hudproblemer, som typisk kommer i teenagealderen.
 • Ultracalming – er serien til dig med sensitiv og irriteret hud. Ultracalming virker beroligende og lindre den sarte hud.
 • Powerbright trx – fokuserer på pigmentforandringer, og arbejder målrettet på at lysne huden, så huden fremstår mere ensartet.
 • Body Collection – at krop fortjener lige så meget opmærksomhed som dit ansigt. Derfor har Dermalogica lavet en serie med fokus på kropspleje, som plejer, nærer og beskytter kroppen.


Kundernes favoritter fra Dermalogica

Kvadratisk billede - Age smart serie, produkter fra Dermalogica


Herunder finder du flere af vores kunders favoritprodukter fra Dermalogica, og hvem ved måske finder du også dit? 

Dermalogica Skin Smoothing Cream
På grund af et avanceret kompleks, bliver din hud konstant tilført fugt i op til 48 timer. Dette er med til at forhindrer fugttab, og med til at beskytte hudens naturlige lipidbarriere. Dermalogica Skin Smoothing Cream har en let-medium konsistens med planteekstrakter, som virker lindrende op huden.

Dermalogica Intensive Moisture Balance
Specielt udviklet til tør hud hjælper Dermalogica Skin Smoothing Cream til at genopbygge fugtbalancen og mindske fine linjer og rynker. Dermalogica Skin Smoothing Cream virker ekstremt plejende, hvilket er med til at holde din hud smidig og elastisk.

Dermalogica Daily Microfoliant
Dette er en meget mild eksfoliering i pulverform baseret på ris. Dermalogica Daily Microfoliant er så mild, at den kan anvendes til alle hudtyper hver dag, dog ikke af en ekstremt sart hud. Dermalogica Daily Microfoliant fjerner skånsomt døde hudceller, og din hud efterlades blød og strålende.

Dermalogica Active Moist
Denne creme er en rigtig god fugtighedscreme, som bekæmper dehydrering af huden. Konsistensen er let og olie-fri, og så kan den også bruges om natten. Dermalogica Active Moist indeholder ingredienser, som virker beroligende og meget fugtgivende på huden.

Dermalogica Special Cleansing gel
Denne rens er en sæbefri og skummende gelé, som effektivt fjerner skidt og snavs, uden at virke udtørrende på huden. Din hud bliver efterladt ren, blød og klargjort til at optage din efterfølgende creme eller serum. Dermalogica Special Cleansing gel kan bruges til alle hudtyper.  Dermalogica går den bæredygtige vej

Udover at producere kvalitetsdygtig hudpleje, så vægter Dermalogica også bæredygtigheden meget højt. De er bevidste om deres handlinger, og hvordan de bedst muligt kan skabe den bedste hudpleje og samtidig passe på vores planet. 

Dermalogica kan også være stolte af at tage en masse bæredygtige valg herunder bl.a.:

 • Cruely-free – anerkendt af PETA og Leaping Bunny
 • Certificeret vegansk – undtaget 3 produkter
 • Ingen kunstige duft- eller farvestoffer
 • FSC certificeret
 • Produktlinje fri for irritationsfremkaldende ingredienser

Dermalogica er dermed ikke kun det bedste valg for vores hud, men også det bedste valg for vores planet.Behandlinger med Dermalogica


Hos Beauty by Med24 tilbyder vi luksuriøse ansigtsbehandlinger med førsteklasses hudplejeprodukter fra Dermalogica. Vores behandlinger er designet til at imødekomme dine individuelle behov og hudproblemer.

Du kan vælge mellem to eksklusive behandlinger – Dermalogica ProSkin 60, som varer 60 minutter og Dermalogica ProSkin 30, som varer 30 minutter.

Du kan læse mere om behandlingerne nedenfor:

Dermalogica Pro Skin 60 
En skræddersyet ansigtsbehandling, hvor aktive ingredienser, teknikker og teknologi bruges til at opnå målrettede resultater. Behandlingen sammensættes af din kosmetolog baseret på en konsultation og din personlige Face Mapping. Resultatet er sund og strålende hud.

Kvadratisk billede - Kvinde står og pumper ansigtsrens ud i hånden
 • Dermalogicas Dobbeltafrensning
 • Personlig Face Mapping® hudanalyse
 • Fire nøglemoduler, f.eks. eksfoliering, dybderens, maske og en aromaterapeutisk ansigtsmassage. Modulerne bestemmes sammen med dig.
 • Vi forkæler dig også med håndmassage.
 • Behandlingen afsluttes med produkter, der giver dig den sunde Dermalogica-glød.

Efter endt behandling vil der være vejledning i de Dermalogica produkter, som er aktuelle for din hud. 


Dermalogica ProSkin 30

En skræddersyet ansigtsbehandling, hvor aktive ingredienser, teknikker og teknologi bruges til at opnå målrettede resultater. Behandlingen sammensættes af din kosmetolog baseret på en konsultation og din personlige Face Mapping. Resultatet er sund og strålende hud. 

 • Dermalogicas Dobbeltafrensning
 • Personlig Face Mapping® hudanalyse
 • Ét nøglemoduler, f.eks. eksfoliering, dybderens, maske og en aromaterapeutisk ansigtsmassage. Modulerne bestemmes sammen med dig.
 • Behandlingen afsluttes med produkter, der giver dig den sunde Dermalogica-glød.

Efter endt behandling vil der være vejledning i de Dermalogica produkter, som er aktuelle for din hud. 

Book din tid lige her under andre skønhedsbehandlinger!Dermalogica tilbud hos Med24

Med24 er meget stolte over at være blandt de autoriserede Dermalogica forhandlere. Vi har et stort udvalg af de fantastiske hudpleje-produkter, som din hud uden tvivl vil takke dig for at anvende! Der vil løbende være tilbud på de forskellige Dermalogica produkter, så du kan få den bedste hudpleje fra Dermalogica billigt. Hos Med24 kan du altid opnå gratis levering og vi stræber altid på, at du får din pakke så hurtigt, som muligt. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.