Dettol

Dettol gør det nemt at minimere spredningen af bakterier. I sortimentet finder du både sæber, håndsprit og desinficerende wipes, som kan gøre din kamp mod bakterier væsentlig mere effektiv. Læs mere om Dettol her

7 Produkt(er)

Historien om Dettol

Vi har alle af natur et instinkt om at passe på dem vi holder af, og brandet Dettol blev udviklet på baggrund af lige netop dette instinkt, og viljen til at ville hjælpe andre. 

I starten af 1900-tallet blev der hos Dettol forsket meget i troen på, at sygdom kom fra udefrakommende bakterier, og det har sidenhen vist sig, at flere millioner sygdomme kan forebygges ved en god hygiejne. 

Ud fra instinktet om at passe på andre og miljøet blev brandet Dettol kreeret med missionen om at skabe et sundere, renere og mere sikkert miljø. Menneskerne bag Dettol begyndte at producere produkter af høj kvalitet med denne mission i tankerne. Resultatet blev innovative, bakteriedræbende midler. 

Den dag i dag er Dettol et førende mærke, når det kommer til letanvendelige produkter i form af bl.a. sæbe og desinfektion, som skal hjælpe til at dræbe bakterier i dagligdagen. 


Få en god hygiejne med Dettol sæbe

At vaske dine hænder er en nem og effektiv måde at forhindre spredning af bakterier og virus. Herunder finder du en lille guide til, hvornår du bør vaske dine hænder. 

Hvornår bør du vaske hænder?

Vores hænder rører mange overflader i løbet af en dag, hvor vi får bakterier på os. Du bør vaske dine hænder jævnligt i løbet af dagen, men det er især efter disse situationer, at du bør være ekstra opmærksom på at få vasket dine hænder: 

  • Efter toiletbesøg eller skiftning af bleer
  • Når du kommer ind udefra
  • Før og efter madlavning og spisning (generel håndtering af madvarer)
  • Hvis du har nyst, hostet eller pudset næse
  • Før og efter du behandler et sår
  • Efter berøring af dyr eller deres mad

Nem håndfri løsning med en Dettol dispenser

Dettol No Touch er ideel både til badeværelset og køkkenet eller andre steder, hvor du benytter en håndvask. Hertil kan du få Dettol Refill i forskellige dufte, så du kan få den aroma, som passer dig bedst.  

Dettol No Touch dispenser er en innovativ sæbedispenser, som ikke behøver berøring. Dettol dispenser doserer sæben, så du får den rette mængde, og minimerer spredningen af bakterier pga. den indbyggede censor.  


Dettol desinfektion – Slip af med bakterierne

Dettol desinfektion er designet til at desinficere din hænder og overlader, når du er på farten. Du kan nemt have dem med i tasken og bruge dem hvor som helst, når som helst. 

Dettol Wipes

Dettol wipes efterlader overflader og huden ren. Dettol Wipes er ideel at have med på farten, og så dræber de 99,9% af bakterier på hænder og overflader. Servietterne er dermatologisk testet, og vil efterlade din hud med en mild, ren duft.

Dettol desinfektion til hænderne

Dettol håndsprit er en handy rejsestørrelse, som nemt kan være i din lomme eller taske, når du er ude af hjemmet. Dettol desinfektion til hænderne dræber 99,9% af bakterier uden behov for vand eller sæbe. Din hud bliver efterladt ren, blød og med en mild duft. 


Gå på opdagelse i de skønne produkter fra Dettol hos Med24.dk! Bestil dine favoritter nemt og sikkert i dag - Vi har hurtig levering, og giver muligheden for at opnå fri fragt!

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.