DFI - Grønne Vitaminer

23 Produkt(er)

DFI - Dansk Farmaceutisk Industri A/S

Serien Grønne dfi Vitaminer ejes og markedsføres af Dansk Farmaceutisk Industri A/S. Virksomheden er grundlagt i 1977 af farmaceut Jørgen Pedersen, og drives i dag af 2. og 3. generation af familien.

Små kapsler og tabletter giver mindre emballage

Der benyttes så få hjælpestoffer som muligt, så tabletterne/kapslerne bliver små og synkevenlige. Små kapsler og tabletter behøver mindre emballage. Vi sørger derfor altid for at minimere vores emballage, og benytter derfor ikke ekstra pap-emballage eller alu-folie til vores produkter.

Veganske produkter

De veganske varianter bærer vores ”dfi Vegan” logo, så de er nemmere at få øje på for forbrugeren. Næsten alle vores grønne vitaminer er nu veganske.

Serien indeholder bl.a. følgende produkter:

D3 vitamin

Fås med hhv. 35 mcg og 90 mcg, som små synkevenlige kapsler med D3 vitamin, der er nænsomt opløst i olivenolie, så kroppen har de bedste forudsætninger for at optage D3 vitaminerne optimalt.

B vitaminer

Flagskibet er Combi B, med alle 8 B vitaminer i depotform. Således frigives B vitaminerne over 8 timer i kroppen, så kroppen har de bedste forudsætninger for at optage alle vitaminerne. Derudover er der også enkeltstående B vitaminer, som fx ren B1 eller ren B6.

B12 ”dfi Vegan”-certified

Vegetabilsk B12 med det bioaktive og letoptagelige methylcobalamin, som kroppen kan udnytte direkte. Specielt veganere og vegetarer skal sikre sig, at de ikke kommer i underskud af B12, da magert kød, æg, fisk, ost og mejeriprodukter er de rigeste kilder på B12 i vores kost. B12 fås både med 125 mcg og 500 mcg pr. tablet.

K2 vitamin

Grønne dfi Vitaminer omfatter også 2 stærke K2 i hhv. 45 mcg og 90 mcg. K2 (MenaKinon-7) aktiverer proteinet osteocalcin, som sikrer, at kalken fra kosten aflejres i knoglerne. K2 45 mcg i kapsler er fremstillet af fermenteret soja (Natto) og K2 90 mcg er fremstillet på basis af bakteriekultur, som ikke indeholder soja.


Nyeste forskning og gode kilder

De Grønne dfi Vitaminer har et bredt sortiment af enkelte vitaminer, og søger altid at benytte de bedste og mest optagelige kilder. Produkter optimeres løbende efter nyeste viden og forskning på området, så forbrugeren er sikker på at få det mest optimale ud af sine tilskud. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.