Douxo

Læs mere om Douxo her!

13 Produkt(er)

Hvad er Douxo?

Douxo udvikler og producerer plejeprodukter til både hunde, katte, heste og gnavere. Douxos produkter er udviklet til dyr med følsom hud og mod forskellige typer hudlidelser. Mange af produkterne fra Douxo indeholder ophytrium, der virker på alle 3 hudbarrierer. Ophytrium virker ved at styrke både den mekaniske, balancere den mikrobiologiske og til sidst berolige den immunologiske hudbarriere. Alle Douxo S3 produkterne er uden sæbe, sulfater, parabener, nanopartikler, farvestoffer og ftalater.

Produktserierne fra Douxo

Douxo har udviklet forskellige produktserier, der egner sig til forskellige hudproblemer og hudlidelser hos både hunde, katte, heste og gnavere. Douxo har udviklet serierne; S3 Pyo til uren hud, Seb-serien til skællende og lugtende hud, Care-serien som er mild og har balsam-effekt, samt S3 Calm til følsom hud.

Douxo S3 Pyo

S3 Pyo-serien er særlig velegnet til hund, kat og hest med uren hud. Produkterne i serien er både antibakterielle og svampedræbende. Produkterne i S3 Pyo-serien renser og desinficerer huden med dens indhold af 3% klorhexidin, samtidig med den fugter og vedligeholder hudens naturlige økosystem. Douxo S3 Pyo-serien består af både en shampoo, mousse og pads.

Douxo S3 Seb

Seb-serien fra Douxo er specielt udviklet til at reducere skæl, overskydende olie og ubehagelige lugte i pelsen. Serien indeholder forskellige produkter, der fugter og beskytter dyrets hud. Hos Med24.dk består udvalget af S3 Seb-serien bl.a. af:

  • Douxo S3 SEB Shampoo – 200 ml
  • Douxo S3 SEB Mousse – 150 ml
  • Douxo SEB Spot on – 25 stk.
  • Douxo SEB Micro Emulsion Spray – 200 ml

Douxo S3 Calm

Douxo S3 Calm-serien er særlig udviklet til dyr med tør og sensitiv hud. Calm-produkterne beskytter huden, og hjælper med at opretholde en sund hudbarriere. Calm-serien består af; Douxo S3 Calm Shampoo, Douxo S3 Calm Mousse, Douxo S3 Calm Pads samt deres Douxo Calm Micro Emulsions Spray.

Douxo S3 Care

S3 Care-serien er udviklet til daglig vask og pleje til både hund, kat, hest og gnavere. Serien renser og beskytter dyrets hud, og efterlader pelsen dejlig, blød og skinnende. Care-serien består hos Med24.dk bl.a. af deres Shampoo, Mousse og Pads.


Køb de skønne plejeprodukter til både hund, kat, hest og gnavere fra Douxo nemt og billigt hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så produkterne kan nå hurtigt frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.