Dr. Organic

50 Produkt(er)

Dr. Organic - Økologiske plejeprodukter

Hos Dr. Organic benyttes kun de fineste naturlige og økologiske råvarer i alle deres lækre plejeprodukter. De aktive ingredienser stammer fra hele verden, og er alle grundigt testet, således de strenge retningslinjer indenfor kvalitet kan opfyldes.

Kombineret med de nyeste videnskabelige metoder til udvinding, ønsker Dr. Organic at sikre, at de vigtigste bestanddele bevares for derved at skabe produkter, der lever op til alle kundens forventninger. Vi tilbyder hos Med24.dk et hav af den eksklusive økologiske pleje fra det anerkendte brand til mindst lige så eksklusive priser! 

Helt naturlig og kvalitetsfyldt pleje

Dr. Organic tilbyder personlig pleje til både hår, hud og negle. De mange produkter er fyldt med nogle af de bedste økologiske ingredienser og naturlige råvarer fra hele verden. Mange af de anvendte planter er sågar inddraget i deres reneste form i banebrydende formularer, der kan få dig til både at føle velvære og se fantastisk ud.

Verdenskendte råvarer som Aloe Vera samt Tea Tree Oil er blandt andet benyttet på baggrund af deres hyppige og anerkendte anvendelse igennem flere århundrede. Såvel ny som gammel viden om planteriget og dets mange gavnlige egenskaber er for Dr. Organic den kerneviden, der gang på gang sikre sunde og virkningsfulde favoritter blandt enhver creme, shampoo og maske fra deres brand.

Naturen som inspirationskilde
Naturen er uden tvivl brandets store inspirationskilde. Den indeholder så mange gavnlige og næringsrige bestanddele for kroppen - både indvendigt som udvendigt, at det ville være en skam ikke at lade sig berige af råvarernes mange lægende, skønhedsfremmende og absolut sunde goder.

Mange års forskning i naturlige ingredienser har da også ført til et hav af prisvindende plejeprodukter fra Dr. Organic. Brandet har således ydet en signifikant forskel for mange mennesker hele verden over på den reneste og mest luksuriøse vis.  

Økologisk pleje – til alt hvad hjertet begærer

Leder du efter et helt naturlig afhjælpende, lækkert og ultraplejende produkt, bør du helt sikkert kaste blikket over Dr. Organic. I vores sortiment finder du pleje til alt hvad hjertet begærer - blandt andet finder du storfavoritter som Dr. Organic snail gel samt Dr. Organic Argan Oil Moroccan glow

Dr. Organic shampoo

De luksuriøse shampooer fra Dr. Organic er nærende og velduftende pleje tilpasset enhver hårtype. For den helt optimale hårpleje kan du komplimentere med en balsam og Dr. Organic hårkur.

Nogle af de sikre vindere blandt deres shampoo er Dr. Organic Shampoo Tea Tree, som renser, hydrerer og revitaliserer både hår og hovedbund. Derudover er Dr. Organic Shampoo Lavender den intense shampoo, som er i stand til at forbygge skæl og samtidig frembringe stærke, men silkebløde hårstrå.  

Dr. Organic creme

Fra Dr. Organic findes cremer til enhver hudtype og behov. Om end du ønsker at finde dit perfekte match indenfor bodylotion, fodcreme, håndcreme, øjencreme eller ansigtscreme, så kan du uden tvivl finde det lige her på siden.

Døjer du med tør hud eller ønsker du at finde specialcremer som anti-age creme, kan du nemt finde frem til dit rette produkt ved hjælp af vores søgefelt og kategoriseringer.  

Dr. Organic tandpasta

Tandpasta har længe været en af de store favoritter blandt forbrugerne af Dr. Organic. Du finder Dr. Organic tandpasta i 3 fantastiske udgaver i vores sortiment. Især Dr. Organic Aloe Vera Toothpaste har vækket stor glæde i diverse hjem. Tandpastaen både lindre, læger, beskytter og plejer mund og tænder med et rigt indhold af økologisk Aloe Vera. 

Dr. Organic deodorant

Den maksimale beskyttelse mod svedlugte og fugt under armene kan ved hjælp af Dr. Organic foregå på helt naturlig, sund og økologisk vis! Deodoranterne er et kæmpe hit og fås i mange forskellige dufte med forskellige plejende egenskaber.

Dr. Organic Deo roll on Pomegranate er blandt andet en antibakteriel deo, der er særligt mild og effektiv på huden. Den kan benyttes af alle hudtype og giver sågar en fantastisk duft af granatæble. Du kan finde resten af det spændende sortiment lige her! 

Køb Dr. Organic hos Med24.dk

Ønsker du at passe og pleje din krop i en sund, skånsom og virkningsfuld personlig pleje, som både sikrer dig beskyttelse og optimal skønhed nu og for fremtiden? Så viser Dr. Organic dig vejen med deres kæmpe udvalg af luksuriøs økologisk pleje.

Vi tilbyder produkterne fra det velkendte brand til helt eksklusive priser og gode tilbud, med mulighed for fri fragt og hurtig levering! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.