Dr. Warming

8 Produkt(er)
Om Dr. Warming Basiscreme

Dr. Warming Basiscreme (fedtcreme med 85% fedtindhold) anvendes til indfedtning af tør og sart hud i ansigt og krop på børn og voksne samt ældre med tør, skællende, stram hud. Dr. Warming Basiscreme kan endvidere anvendes som supplement ved aktiv hudbehandling med lægemidler. Nogle hudafdelinger anvender Basiscremen til såkaldt Wet Wrap behandling. Cremen indeholder 85% fedt.

Dr. Warming Basiscremen er langvarig fugtighedsbevarende, gør huden blød og smidig og mindre sårbar.

Cremen påsmøres i et tyndt lag, eller hvad huden kan optage. Cremen bliver flydende ved kontakt med huden og er let at fordele, også på behårede områder.

Kom Dr. Warming Basis Creme på huden inden for de første par minutter efter badet, det giver en bedre virkning.

Ved mindre børn er det tit en god ide at komme cremen på ens egne hænder, vente et øjeblik til cremen smelter. Derefter indgnides den på barnets hud.

Testet på Bispebjerg Hospital:

Cremerne er udviklet i samarbejde med danske dermatologer og testet på hudafdelingen på Bispebjerg Hospital. Man iagttog, at cremerne har en god indfedtende og fugtighedsbevarende virkning og at de tilfører huden mere smidighed og elasticitet.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.