Dylon

Med Dylon tekstil- og tøjfarve kan du opfriske og forny både din garderobe og dit hjem i flotte farver. Med deres all-in-one formular har det aldrig været nemmere. Læs mere om Dylon her

17 Produkt(er)

Dylon tekstilfarve til maskinvask

Dylon står for Dyes of London og har eksisteret siden 1946, hvor de har skabt tekstilfarver til hjemmebrug, som var med til at give liv og farve til hjemmene over hele England. 

I løbet af 1950’erne begyndte Dylon at globalisere deres brand og bredte sig til over 70 forskellige lande rundt omkring i verden. Sidenhen har det taget fart for Dylon, og de kunne i 2006 fejre 50års fødselsdag. 

Dylon har igennem tiden fulgt med trenden, både når det kommer til deres farver, men også med det miljømæssige aspekt. De har derfor igennem årene sat stor fokus på miljøet, og hvordan de kan være med til at mindske ressourcespild.  


Fordele ved Dylon All-in-one farve kapsler

Dylon farve kapsler findes i 14 forskellige flotte farver, som kan bruges til at farve dit tøj eller andre naturlige fibre ved maskinvask. Dylon kapslerne er en all-in-one formular, så der ikke skal tilsættes noget ekstra. Du skal blot fjerne emballage og putte den direkte i tromlen. 

1 kapsel kan farve 600 g. i fuld nuance (svarene til et par jeans). For en større mængde tøj eller tekstil vil det give et lysere resultat ved op til 1,8 kg. Hvis du har brug for at farve mere end 1,8 kg. bør du bruge flere Dylon kapsler svarende til den mængde tekstiler, som du skal farve. 

Dylon tekstilfarve er velegnet til tekstiler så som bomuld, linned og viskose for det optimale resultat, hvorimod blandinger som polyester/bomuld og polyester/viskose får en lysere farve. Dylon farve kapsler egner sig ikke til syntetiske materialer som polyester, akryl og nylon. 


Dylon farve vejledning - Sådan bruger du Dylon farve kapsler

Dylon tekstilfarve til maskinvask er nemme at bruge, og med alt-i-én formlen har det aldrig været mere effektivt at forny farven på dine tekstiler. 

For et flot langvarigt resultat er her en guide til, hvordan du bruger Dylon tekstilfarve: 

  • Sørg for at stoffet du skal farve er rent og nyvasket, også selvom det er nyt.
  • Fjern plastfolien fra kapslen og placér den i maskinen med de våde tekstiler.
  • Kør et fuldt vaskeprogram på 30-40 grader.
  • Når vaskeprogrammet er færdigt, kører du et fuldt vaskeprogram igen på 30-40 grader med vaskemiddel.
  • Tekstilerne kan nu hænges til tørre.
  • For rengøring af maskinen skal du tilføre vaskemiddel og køre et program på 40 grader med en tom vaskemaskine.

Når du har vasket dine tekstiler med en Dylon farve, bør du ikke tørre det i solen eller ved høj varme. Der kan godt sidde overskydende farverester i tøjet eller tekstilerne, så derfor bør du vaske det separat fra andre tekstiler de første par gange, så du undgår, at det smitter af. Efter du har farvet dine tekstiler, bør du omhyggeligt rengøre gummiringen i maskinen ind- og udvendigt. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.