EasyChew

Easy Chew vitamin gummies
2 Produkt(er)

Selvom tabletter og kapsler ikke altid er det letteste at få ned, så mener vi at vitaminer skal være for alle. Derfor har DFI designet EasyChew® som er lækre gummies til unge og voksne.

EasyChew® serien indeholder 2 varianter, nemlig Multivitamin og Omega-3 fiskeolie. Begge varianter får deres smag og farve fra frugt og grønt, og er derfor fri for kunstige farvestoffer, sødestoffer og konserveringsmidler.

EasyChew® Multivitamin er lavet på en base af pektin, som er fibre udvundet fra frugt. Det giver lækre og bløde gummies som er nemme at tygge for alle.

EasyChew® Omega-3 indeholder mikroindkapslet fiskeolie, så man undgår sure opstød senere på dagen og kun skal nyde lækre gummies med smag fra frugt, mens man spiser sin daglige fiskeolie.

Color up you vitamins with EasyChew®
EasyChew® er et brand under dansk farmaceutisk industri a-s, som har over 40 års erfaring med kosttilskud, og som også producerer Kids Zoo®, Berthelsen Naturprodukter®, Berthelsen Beauty Products, Grønne Vitaminer samt Beauty Bear®.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.