Ecooking

ECOOKING
102 Produkt(er)

Ecooking - Nærende og rene hudplejeprodukter

Rundt billede - Tina Søgaard (grundlægger af Ecooking)

Ecooking, der blev lanceret i 2015, er en dansk udviklet og produceret hudplejeserie. Alle Ecooking produkter er udviklet med en kærlig hånd og omtanke, der sætter dig og miljøet i første række.

Hudplejeserien er udelukkende baseret på de lækreste, økologiske og naturlige ingredienser, der sammen med mange års erfaring indenfor hudpleje, har skabt en nærende og effektiv formel i et stort sortiment af fantastiske produkter til dig og dine nærmeste.

“Alle fortjener en sund og velplejet hud”

Sådan lyder udmeldingen fra kvinden bag Ecooking, Tina Søgaard, der udelukkende har udviklet Ecooking produkterne for at kunne hjælpe andre med deres hudproblemer. Det at hjælpe andre er hendes bedste fortjeneste, og der har derfor aldrig været salg for øje, men kun en kærlig omtanke og ønsket om virkningsfuld hudpleje.

Desuden er Ecookings produkter i en prisklasse, hvor de fleste kan være med - Alle fortjener nemlig oplevelsen af velvære gennem sund og velplejet hud.Ecooking - Udviklet af hjemlige og kærlige hænder

Rundt billede - Ecooking fugtmaske, lermaske og peeling

Ecooking er, som sagt, udviklet af Tina Søgaard, der med sine mange års erfaring indenfor hudpleje, valgte at tage sagen i egen hånd, for at udvikle nogle hudplejeprodukter, der kunne leve op til forventningerne, og det der så ofte loves af hudplejeproducenterne, men ikke opfyldes.

Med tiden så hun hvorledes livet satte sine spor på huden, og ønsket om en nærende og lægende hudpleje, der kunne afhjælpe os på både nuværende tidspunkt og på længere sigt, blev et ønske, der gik i opfyldelse i Tinas eget køkken, hvor blandinger mellem creme, olie og serum bragte vellykkede produkter med effektive resultater.

I dag har hun udviklet en lang række specifikke produkter, der alle er med til at afhjælpe forskellige problemer. I Ecookings store sortiment finder du bl.a.:

Ecooking Dagcreme

Da huden mister meget fugt om natten, er det vigtigt at få tilført huden en god nærende creme om morgenen, så den er klar til at stå imod alt det den udsættes for i løbet af dagen. Ecooking har plejende dagcremer til alle aldre og behov, og hvis du ønsker ekstra virkning, kan du altid supplere op med en Ecooking serum. 

Læs mere om Ecookings forskellige dagcremer her

Ecooking Natcreme

Det er om natten at huden arbejder hårdest for at regenerere sig selv. Den bruger meget tid på at genopbygge alle de skader, den har fået på sig i løbet af dag. Det er derfor også vigtigt her at påføre huden en god natcreme, så den har noget at arbejde med.  

Ecooking Lermaske

Udover en masse lækre cremer, laver Ecooking også fantastiske masker. Ecooking lermaske renser din hud i dybden, minimerer porer og hjælper til at reducere uren hud. 

Ecooking Håndcreme

Hvis du døjer med tørre hænder, er Ecookings håndcreme helt sikkert noget for dig. Den indeholder økologisk dyrkede olier og planteekstrakter, som har en fugtgivende og reparerende effekt. Ecooking håndcreme beskytter dine hænder samtidig med at den virker helende. 

Ecooking Bodylotion

Tilhørende under fantastiske og effektive produkter, er Ecooking bodylotion ingen undtagelse. Samtidig med at den har en fugtgivende effekt, så virker den også udglattende og opstrammende. Den er rigtig god til dig, som gerne vil have elasticiteten og gløden tilbage, men også mindske den slaphed, som naturligt kommer med alderen. Rundt billede - Ecooking multiolie, duftlys og bodylotion

Effektiv hudpleje med Ecooking og god samvittighed

Det er ikke helt ligegyldigt, hvad vi bruger af produkter og midler på vores hud. Huden beskytter os mod mange udefrakommende faktorer som sygdomme og vejrforhold, der kan forårsage skade på huden. Det er derfor vigtigt, at vi passer godt på den!

Ecooking har herfor et stort sortiment af dagcremer, olier, håndcremer og mange andre hudplejeprodukter, der er udviklet helt specifikt til de forskellige områder på huden. Så ligegyldig, hvor du føler din hud er udsat eller skaber problemer, så har Ecooking en løsning til dig.

En del af produkterne er desuden multifunktionelle, herunder bl.a. Ecooking multi oil og Ecooking Alt i en balm (tidligere Ecooking multibalm), og kan benyttes af hele familien.


Naturlige og rene hudplejeprodukter fra Ecooking

Alt fra Ecooking er som nævnt udviklet med fokus på dig samt miljøet. Der anvendes derfor udelukkende 100% rene økologiske og naturlige olier, og brandet står indenfor, at kun de bedste råvarer er tilsat produkterne. De går således aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle Ecookings produkter er 100% veganske, dog med undtagelse af deres balm produkter, da der her er brugt naturlig bivoks.

Ydermere er Ecooking baseret på ærlighed og gennemsigtighed, hvorfor alle etiketter viser præcis, hvad der findes af indhold i flaskerne.

Derimod indeholder de en masse vitaminer, mineraler og antioxidanter, som er påvist at have en effektiv og sund virkning på huden.Kundernes Ecooking favoritter:

  • Ecooking Alt i en Balm (tidligere kaldet Multibalm), som fugter og healer skadet eller tør hud på alt fra albuer og sprukne læber til insektbid.
  • Ecooking Håndsæbe, der er en mild og skånsom håndsæbe, der både renser, plejer samt efterlader huden med en frisk duft.
  • Ecooking Peel maske, der udglatter og opstrammer huden, så du undgår og mindsker fine linjer og rynker.
  • Ecooking Super serum, som booster huden med fugt, mindsker synlighed af fine linjer og rynker, samt efterlader huden med en skøn glød. Dens formlen er 100% vegansk.
  • Ecooking Dagcreme, der er en fugtgivende og plejende creme med øjeblikkelig virkning på huden.


Køb Ecooking hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandles Ecooking, og du finder et stort udvalg af de eksklusive og virkningsfulde hudplejeprodukter. Vi har udvalgt produkterne nøje, for netop at kunne tilbyde dig den skånsomme, effektive og kvalitetsbevidste hudpleje du fortjener!

Vi tilbyder dig ydermere muligheden for at få hurtig levering samt opnå gratis fragt. Der vil løbende være tilbud på Ecooking, så du kan få de fantastiske produkter til skarpe priser. 

Nu handler det blot om, hvorvidt du ønsker at berige og forkæle dig selv og dine nærmeste med en hudplejeserie, der har en banebrydende bevidsthed indenfor din huds sundhed og velvære. Du går i hvert fald aldrig forgæves med Ecooking hudpleje! 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.