EcoTools


Med EcoTools produkter er der ikke blot fokus på menneskets velvære, men også planetens. Læs mere om de veganske skønheds- og selvplejeprodukter lige her

15 Produkt(er)

Bag om Ecotools

Uanset om du starter hver morgen med yoga, drikker grøn juice til morgenmad eller har en step-by-step hudplejerutine, kan vi ikke undgå at erkende, at personlig velvære bliver en større og større del af de flestes dagligdag. EcoTools skaber netop skønheds- og selvplejeprodukter, der passer ind i tidens store fokus på den wellness-orienterede livsstil. EcoTools sortiment inkluderer nemlig alt fra makeupbørster og blendere til krystalansigtsruller og badebørster, så du har mulighed for at skabe et større fokus på både indre og ydre velvære – hvor som helst og når som helst!

Veganske produkter med nedbrydelig emballage

Fælles for EcoTools mange forskellige skønheds- og selvplejeprodukter er, at der ikke blot er fokus på menneskets velvære, men også planetens. EcoTools produkter er derfor alle certificeret veganske og er derudover lavet af genbrugsmaterialer. 

“Clean beauty. Clean planet”

EcoTool har en vision om både at skabe ”Clean beauty” og en ”Clean planet”. Derfor har EcoTool med sin seneste emballageinnovation taget miljø-forpligtelserne til det næste niveau; den nye emballage indeholder nemlig 88% mindre plastik og er nedbrydelig. På den måde tages der hensyn til planeten og dens ressourcer samtidig med, at du får et produkt i absolut topkvalitet.

Ecotools favoritter

Ecotools sortiment spænder over en bred vifte af produkter, som inkluderer alt fra makeupbørster og -svampe til skrubbehandsker og badehætter. Blandt Ecotools bestsellere finder du bl.a.:

EcoTools Bristle Bath Brush

Denne smarte badebørste er en sand nødvendighed, hvis du vil tage dig ekstra godt af din hud. EcoTools Bristle Bath Brush er lavet med bløde, syntetiske børstehår, som effektivt og behageligt rengør huden i badet. Den har desuden et ergonomisk håndtag for at sikre dig kontrol under vask samt gør det problemfrit at nå svært tilgængelige områder - eksempelvis ryggen og benene!

EcoTools Loofah Bath Brush

Denne specielle badebørste er udviklet med en håndskåret, naturlig loofah for at give din hud den bedste behandling, når du er i bad. Den virker både rensende og eksfolierende på huden, så den efterlades dejlig blød, glat og glødende.

EcoTools Sleep Mask

Denne sovemaske er fremstillet i satin af den lækreste kvalitet, som føles blød mod din hud. Masken har et overdimensioneret design, som er med til at blokere lys, så du får en god og rolig søvn. EcoTools Sleep Mask vil desuden reducere friktion og efterlade huden omkring øjnene forfrisket. Du kan også tage denne sovemaske med på farten, så det bliver nemmere at sove i bilen, flyet eller andre steder, hvor der er lyst.


Køb de veganske skønheds- og selvplejeprodukter fra EcoTools hos Med24.dk. Vi tilbyder altid hurtig levering og fri fragt fra 349,-

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.