Equazen Eye Q

Equazen Eye Q er kosttilskud med fiskeolie af høj kvalitet. Du finder et bredt udvalg af fiskeolie - både som fiskeoliekapsler, flydende fiskeolie og tyggekapsler. Bliv klogere på Eye Q fiskeolies egenskaber og det populære mærke her! 

Hvad er Equazen Eye Q? | Hvorfor tage fiskeolie? | Hvilken fiskeolie er bedst til dig? | Certificeret & bæredygtig fiskeolie 

7 Produkt(er)

Hvad er Equazen Eye Q?

Equazen Eye Q indeholder en unik kombination af de essentielle fedtsyrer EPA, DHA og GLA - og er helt uden lugt og smag af fisk. Det populære mærke har i flere år været blandt danskernes fortrukne fiskeolie - både på grund af den gode pris og det store udvalg af forskellige indtagelsesformer.  


Equasen Eye Q Fiskeolie

Equazen Eye Q fiskeolie, også kendt som kirunaolie, er fremstillet af kødet fra sardiner og ansjoser kombineret med kæmpenatlysolie. De små fisk er lig med en højere kvalitet og et renere produkt, da en kortere livscyklus mindsker fiskenes optag af skadelige stoffer sammenlignet med store fisk. Når der er færre tungmetaller i fiskene, bliver rensningsprocessen mindre omfattende. 

Den unikke fedtsyresammensætning giver et naturligt højt indhold af EPA i forhold til DHA. Sardinerne og ansjoserne i Eye Q bliver nemlig fanget på bestemte tidspunkter af året, hvor forholdet mellem de flerumættede fedtsyrer er anderledes. 

DHA er en omega-3 fedtsyre og er den hyppigst forekommende fedtsyre i centralnervesystemet. EPA er også en omega-3 fedtsyre, men som modsat DHA indgår i alle kroppens cellemembraner, hvor de har stor betydning for cellernes funktion. 

GLA findes ikke i fiskeolie, da det er en omega-6 fedtsyrer som forekommer i eksempelvis kæmpenatlysolie. GLA bidrager til et normalt niveau af kolesterol i blodet. 

Hvad indeholder kapselskallen på Eye Q fiskeolie?

Kapselskallen på Equazen Eye Q fiskeolie er lavet af oksegelatine og indeholder ingen næringsstoffer. Equazen Eye Q har certifikat på, at oksekødet, der er brugt til gelatinen, både er halal- og kosherslagtet. 


Hvorfor tage fiskeolie?

Mennesker kan ikke selv danne omega-3, selvom det er vigtigt for hjernen og hjertet. Derfor er det vigtigt at få tilført den rette mængde omega-3 fedtsyre gennem kosten. Mange danskere har svært ved at spise de anbefalede fed fisk to gange om ugen, hvorfor flere vælger at tage et dagligt kosttilskud med fiskeolie. 

Et dagligt tilskud med Equazen Eye Q kan derved sørge for, at du får tilstrækkeligt med omega-3 fedtsyrer. Det store udvalg gør det nemt at finde netop det produkt med fiskeolie, der passer bedst til dine behov. Fælles for alle Eye Q’s produkter dog, at de er helt uden lugten og smagen af fisk. 


Equazen Eye Q Chews – fiskeolie til børn og voksne

Equazen Eye Q Chews er tyggekapsler med fiskeolie. De små og synkevenlige kapsler er velegnede til børn og voksne, som ikke bryder sig om at sluge fiskepiller. Equazen Eye Q Chews fås i varianter med 360 kapsler, 180 kapsler og 60 kapsler. 

Fiskeolien har, ligesom alle Equazen Eye Q’s fiskeolier, gennemgået en patenteret proces, som fjerner fiskesmagen uden at ødelægge de naturlige fedtsyrer. Derefter tilsættes jordbæraroma, så både børn og voksne har lyst til at spise de små tyggetabletter. 


Equazen Eye Q Fiskeolie til gravide

Som gravid skal du være ekstra opmærksom på din kost, så både du og dit barn får de rette næringsstoffer. Equazen Eye Q har skabt Mumomega – en fiskeolie særligt til gravide og ammende kvinder. Mumomega er udvundet af små tun, der har et naturligt højt indhold af DHA. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 200 mg DHA foruden det anbefalede daglige indtag af omega 3 fedtsyren for voksne, dvs. 250 mg docosahexaensyre (DHA) og eicosapentaensyre (EPA). 


Fiskeolie fra certificeret bæredygtigt fiskeri

Equazen Eye Q Chews er lavet af sardiner og ansjoser, som er først i fødekæden, hvorfor risikoen for ophobning af tungmetaller og pesticider er mindre. Råvareleverandørerne sikrer i samarbejde med lokale fiskere, at kvaliteten er i top fra start til slut.  

Dette, sammenholdt med den avancerede og skånsomme fremstillingsproces, giver en meget ren og naturlig fiskeolie som bevarer de naturlige fedtsyrer bedst muligt. 

Derudover kommer Equazen Eye Q fiskeolie fra bæredygtigt fiskeri, hvilket ses ved certificeringen Friend of the Sea. Det betyder bl.a. at der ikke overfiskes på udsatte arter, samt at fiskeriet ikke påvirker havbunden negativt. De lokale fiskere følger miljøkravene, så man i hele processen passer på miljøet. Producenten garanterer, at de heller ikke belaster vandene omkring fabrikkerne ved at udlede kemikalier og affald. 


Dosering og anvendelse af Equazen Eye Q

Eye Q fiskeolie bør opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn. Hvis Equazen Eye Q kapslerne bliver opbevaret for varmt eller i direkte sollys, vil harskningsprocessen sætte i gang hurtigere end forventet. Det samme gælder den flydende fiskeolie fra Eye Q, der bør opbevares i køleskabet. Læs altid på det enkelte produkt om den daglige dosis, så du tager fiskeolien korrekt. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.