Escentric Molecules

Unikke og videnskabeligt sammensatte molekyledufte til ham og hende fra Escentric Molecules 

Alt om molekyleparfumerHvorfor er en molekyleparfume så speciel? 

1 Produkt(er)

Oplev fusionen af kunst og videnskab med Escentric Molecules' unikke molekyledufte

Escentric Molecules er et verdenskendt parfumebrand, som faktisk opstod samtidig med, at den første duft blev kreeret. Escentric Molecules findes nemlig kun, fordi parfumemageren Geza Schön opdagede, at samtlige af hans yndlingsdufte alle indeholdt én speciel ingrediens - nemlig det helt særlige aromamolekyle "Iso E Super". Molekylet er en syntetisk duft, som blev laboratorieskabt helt tilbage i 1973, hvorefter den er blevet brugt i samtlige populære parfumer på markedet. Schön bemærkede dog molekylets særligt tiltrækkende kraft når det var isoleret, og besluttede sig for at prøve noget, ingen i parfumeindustrien nogensinde havde gjort - at skabe en duft udelukkende baseret på ét eneste duftmolekyle med en tilhørende blandingsduft. 

01 - duftene, der startede en helt ny trend

Det første Escentric Molecules parfumesæt kaldet 01 blev lanceret i 2007, og bestod af Molecule 01: den helt særlige Eau de Toilette, hvor 100% af duften kommer fra molekylet Iso E Super, og Escentric 01: den tilhørende blandings EDT, som parrer 65% af molekylet med komplimenterende duftnoter, der fremhæver det aller bedste ved dets unikke toner. Dette første sæt revolutionerede parfumemarkedet og startede en helt ny trend, som fik medvind verden over. Siden det udkom har Escentric Molecules udgivet duftsættene 02, 03, 04 og endelig det splinternye 05.

Alle Escentric Molecules parfumerne kommer i 'binære' sæt, hvor Molecule varianten udelukkende baseres på et nøje udvalgt syntetisk skabt duftmolekyle, mens Escentric varianten kombinerer hvert molekyle med flere klassiske parfumeelementer for at skabe en mere fremtrædende duft. Både formularerne såvel som produkternes design er inspireret af videnskaben og det fantastiske ved at kunne skabe noget nyt. Derfor er emballagen pyntet med binær kode, som repræsenterer duftenes videnskabelige oprindelse. 


Men hvorfor er en molekyleparfume så speciel?

Hvad der skelner en molekyleparfume fra andre 'almindelige' parfumer er det faktum, at det er en duft, som i sig selv ikke dufter. Produktet er sammensat af kemisk fremstillede molekyler, som reagerer med din individuelle kropskemi, hvorefter en helt særligt aroma vil fremgå. Molekyledufte vil blive hængende på din krop i lang tid ad gangen, men kan have tendens til at forsvinde, og så komme tilbage igen. Duftens opførsel er derfor uforudsigelig og helt unik, således at den får et personligt præg, når du bærer den. Duftmolekylernes egenskaber kan dog også gøre, at du ikke kan dufte produktet lige så godt, som andre kan. Det er blandt andet også derfor, at Escentric Molecules har udviklet Escentric-varianterne, som har kraftigere og mere distinkte dufte. 


Escentric Molecules unisex parfumesæt

Alle parfumer i sortimentet er unisex, således at de kan bruges at både mænd såvel som kvinder. Desuden er de ikke Eau de Parfums, men Eau de Toilettes, fordi en højere duftkoncentration ikke ville give helt det samme resultat, og det ville være en skam. 
01 og 02 serierne findes både i 100 ml full-size varianter, til dig der virkelig er fan, men alle duftene fås også i 'refill' varianter, som i virkeligheden bare er en mindre udgave af parfumerne. 

  • 01 - baseret på Iso E Super, som har en blød og frisk duft, der minder lidt om cedertræ. Fås både som Molecule & Escentric 100 ml samt refill 30 ml Molecule & Escentric. 

  • 02 - med molekylet AMBROXAN™, der har en sensuel aroma samt en friskhed, der nærmest synes mineralsk. Køb 100 ml Escentric & Molecule eller 30 ml Escentric & Molecule.
 
  • 03 - baseret på Vetiveryl Acetate, som er et halvt naturligt, halvt syntetisk molekyle og har græs-agtige citrusnoter. Molecule & Escentric fås kun i 30 ml refill-varianter. 
 
  • 04 - har molekylet Javanol som hovedingrediens, hvis noter minder om sandeltræ for en frisk og klar duft. Køb Molecule & Escentric indeholdende 30 ml. 


Hos Med24 kan du altid købe Escentric Molecules til billige priser og få medlemstilbud samt hurtig, bæredygtig og gratis levering. Find din nye signaturduft lige her! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.