Essie

essie neglelakker med flotte farver i gul, rød, lilla og pink

Essie har et bredt udvalg af farver, glimmer og glitter. Essies store sortiment af neglelakker og neglepleje kan bruges af alle - lige fra negleartister til negleentusiaster. Læs mere om Essie her!

Essies historie | Essie neglelak | Essie neglepleje

165 Produkt(er)

Hvad er Essie?

Essie blev grundlagt i 1981 med det formål, at alle kvinder skulle have mulighed for at føle sig specielle. Neglelakkerne skulle give kvinder en følelse af luksus, så enhver kunne mærke Essies høje kvalitet. Brandet er navngivet efter dets grundlægger, Essie Weingarten, som startede ud med bare 12 forskellige farver. Siden da, er Essie blevet udvidet med tusindvis af farver og kollektioner, som er elsket over hele verden. Essie neglelak er bedst kendetegnet ved den ikoniske, kvadratiske flaske, som indkapsler de farverige lakker.

Smukke og sunde negle med Essie

I over 35 år har Essie udviklet neglelak og neglepleje af højeste kvalitet. Sortimentet bliver hele tiden udvidet med nye farver, formularer og ikke mindst unikke navne. Læs mere om de mange forskellige neglelakker, base coats, top coats og plejeprodukter herunder. 

Essie neglelak

Essie er, uden tvivl, mest kendt for deres neglelakker. Sortimentet består af både klassiske farver og nye, kreative kollektioner. Det store sortiment indeholder mange forskellige kollektioner, hvoriblandt de mest populære er Essie Enamel, Essie Treat, Love & Color og Essie Gel Couture. Disse kollektioner er vidt forskellige, men har alle det tilfælles, at kvaliteten er i topklasse. Essie har desuden et stort udvalg af beskyttende base coats og spejlblanke top coats, som tager din manicure til nye højder. I Essies sortiment finder du blandt andet disse populære produkter:


  • Essie Ballet Slippers 6
  • Essie Lady Like 101
  • Essie Gel Couture Of Corset 504
  • Essie Top Coat Good to Go
  • Essie Base Coat Here To Stay

Essie neglepleje

Ud af kærligheden til neglelak har Essie udviklet en række negleplejeprodukter, så du kan passe godt på dine negle og neglebånd. Her hos Med24.dk, kan du købe Essie Apricot Cuticle Oil, som er en plejende og nærende olie, samt Essie Remover Good As Gone – en skånsom neglelakfjerner. 


Køb Essie nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så du ikke skal vente på at komme i gang med din mani- eller pedicure.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.