Evolve Organic Beauty

Evolve Organic Beauty

Evolve's produkter er kærligt håndlavede hudplejeprodukter i små partier i Hertfordshire, England. Dette er for at sikre friskheden af ​​de dyrebare antioxidanter i de naturlige olier og ekstrakter. Evolve's produkter er veganske, cruelty-free og miljøvenlige. Du kan læse mere om Evolve her.

52 Produkt(er)

Evolve Organic Beauty - vegansk og bæredygtig hudpleje

Evolve tror på, at ​​det er tid for skønhedsprodukter til at udvikle sig. Samfundet er blevet bevidste og har fået øjnene op for, at valg af naturlige ingredienser er bedre for os og vores verden. Sammen med et lille team af designere og producenter bliver hvert produkt fra Evolve håndlavet i et lille studie i Hertfordshire, England. Dette sikrer friskheden af ​​de ædle antioxidanter i de naturlige olier, naturlige olier og ekstrakter.

Evolve ønsker, at du oplever de glædelige daglige øjeblikke ved at bruge vores produkter med deres opløftende dufte, lækre teksturer og effektive resultater.


Historien bag Evolve Organic Beauty

Evolve blev lanceret i 2009 af en kvinde ved navn Laura. Brandet er inspireret af hendes egen sunde livsrejse og hendes tro på, at virksomheder der laver hudpleje skal have miljøet med i sine tanker. Evolve er designet til at gøre det nemt for folk at tage små skridt hen imod at være sundere og grønnere i deres hverdag. Laura har altid fundet naturlige og økologiske fødevarer og skønhedsprodukter til gavn, og de hjalp hendes i hendes egen rejse mod bedre hud.

Laura er selv meget involveret i produktionen af ​​alle Evolve-produkter sammen med hendes team af formulering og produkteksperter. Laura undersøger personligt hver ingrediens for at sikre, at den opfylder deres strenge ingrediensretningslinjer, og håndterer også alle deres essentielle oliesammensætninger.


Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de ofte stillede spørgsmål på Evolve Organic Beauty

Der står parfume på ingredienslisten, men er produkterne ikke parfumefri?

Ja og nej. I Evolve's produkter er der ikke tilsat kemisk fremstillet parfume. Produkterne fra Evolve indeholder 100% naturlige olier, som alle indeholder deres egne naturlige dufte. På grund af disse naturlige olier med dufte, skal der skrives parfume på ingredienslisten.

Er alle Evolve's produkter veganske?

Ja. Ingen af plejeprodukterne fra Evolve indeholder animalske ingredienser.

Tester Evolve deres produkter på dyr?

Nej! Evolve er cruelty-free og de tester ikke deres produkter på dyr. Evolve produkter bliver ydermere ikke solgt i f.eks. Kina, da det der er lovligt at teste hudplejeprodukter på dyr.Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.