Faaborg Pharma


Faaborg Pharma har udviklet problemløsende hudpleje til meget tør og irriteret hud! Læs meget mere om Faaborg Pharma og deres problemløsende hudplejeprodukter her!

51 Produkt(er)

Få bugt med problemhud med Faaborg Pharma

Faaborg Pharma har siden 2001 lavet hudplejeprodukter til tør og irriteret hud. Det var farmaceut Sten Grønved der fik ideen om at skabe problemløsende hudpleje, for at give bedre livskvalitet til dem med problemhud. Visionen var at produkterne, fra Faaborg Pharma, helst skulle være allergivenlige og så milde, som muligt, men stadig være af højeste kvalitet og effektiv imod de forskellige hudproblemer.  


Ærlig hudpleje til alle

Alle produkterne fra Faaborg Pharma er velegnede til hele familien, da alle er uden parfume og andre unødig indholdsstoffer. Velkendte og veldokumenterede ingredienser er nemlig et gennemgående og særligt kendetegn for alle Faaborg Pharmas produkter. Du kan derfor, som forbruger, være tryg ved at købe hudplejeprodukter fra Faaborg Pharma, da produkterne er allergivenlige, uden parfume og farvestoffer. Flere er endda certificeret af AllergyCertified. 


Faaborg Pharma Helo serie

Hele Helo serien tog sit udspring i den velkendte Faaborg Pharma Helo creme, som er kendt for dens gode virkning på meget tør og irriteret hud. Nu er Faaborg Pharma Helo serien noget større med flere problemløsende produkter. 

Kundernes favoritter fra Faaborg Pharma Helo serien

Faaborg Pharma Helo serie indeholder flere fantastiske produkter, som er rigtig gode, hvis du døjer med tør og irriteret hud. Nedenunder finder du de 3 produkter, som er vores kunders favoritter. 

Faaborg Pharma Helo creme

Det var med denne creme det hele startede for Faaborg Pharma Helo serien. Cremen kan bruges til hele kroppen, og er særlig velegnet til meget tør og irriteret hud. Faaborg Pharma Helo creme virker blødgørende, og er med til at genopbygge ødelagt hud. Faaborg Pharma Helo creme har et fedtindhold på 48%, som med dens andre ingredienser, virker ekstremt fugtgivende og nærende på huden. 

Faaborg Pharma Helo anti-itch 70%

Denne creme virker beroligende på kløe pga. dens indhold af syricalm, som har en kløestillende effekt. Faaborg Pharma Helo anti-itch har et fedtindhold på 70%, og mindsker gener i form af meget tør og irriteret hud pga. cremens få, men effektive ingredienser. Bl.a. indeholder Faaborg Pharma Helo anti-itch 70% naturlige fedtstoffer, som virker beskyttende og blødgørende på huden, samt hjælper til at bevare fugten i huden. Din hud efterlades blød, velplejet og uden kløe. 

Faaborg Pharma Helo hand

Denne håndcreme virker beskyttende og ophelende på tørre og skadet hænder. Faaborg Pharma Helo hand bliver absorberet hurtigt af huden, så den ikke fedter og klistrer. Faaborg Pharma Helo hand har et fedtindhold på 29% og indeholder mandelolie, som bl.a. hjælper til at give intensiv pleje, så dine hænder efterlades bløde og velplejet. Cremen er særlig god i de kolde måneder, da den indeholder en naturlig voks, som danner en beskyttende barriere på huden mod kulden.  


Basal hudpleje til hele familien med Faaborg Pharma

Hos Faaborg Pharma går de meget op i at lave basal hudpleje til både problemhud og normal hud, som kan bruges af hele familien. Herunder finder du nogle af Faaborg Pharmas mest kendte cremer indenfor basal hudpleje. 

Marselis Faaborg Pharma

Marselis cremen er en mild creme til hverdagsbrug, som giver fugt og pleje til huden. Marselis Faaborg Pharma creme har et fedtindhold på 36% og er god til normal til tør hud, og kan anvendes på hele kroppen. Efterlader huden smidig og gennemfugtet. 

Faaborg Pharma Panthenol salve

Denne salve er specielt god til udsatte og tørre hudområder, som f.eks. læber, hænder, neglebånd og røde næser. Faaborg Pharma Panthenol salve har et fedtindhold på 32% og trænger hurtigt ind i huden. Faaborg Pharma Panthenol salve indeholder ingredienser, som hjælper til at fremskynde ophelingen af huden. 

Faaborg Pharma Tattoo salve

Tattoo aftercare er specielt udviklet til at pleje og genopbygge belastet hud, i forbindelse med, når du har fået en ny tatovering. Faaborg Pharma Tattoo salve indeholder mandelolie, som virker fugtgivende, plejende og beskyttende på huden. Faaborg Pharma Tattoo salve indeholder ingredienser, som hjælper til at fremskynde helingen af huden. 


Faaborg Pharma forhandler

Hos Med24 har vi et stort sortiment af de fantastiske, problemløsende produkter fra Faaborg Pharma. Produkterne kan bruges til hele familien og er gode til flere forskellige former for hudproblemer. Du kan altid opnå gratis fragt, når du handler hos Med24, så køb dine Faaborg Pharma produkter i dag. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.