Formula 10.0.6


Siden 1933 har Formula 10.0.6 udviklet hudplejeprodukter med visionen om at skabe kraftfulde, men blide produkter til din problemhud. Bliv klogere på Formula 10.0.6’s historie, ingredienser og bestsellers lige her.

9 Produkt(er)

Formula 10.0.6 – understøtter en upålidelig hud med pålidelige hudplejeprodukter

Formula 10.0.6 ved, hvad der virker – og ikke mindst, hvad der ikke gør. Formula 10.0.6’s viden om hudpleje er nemlig blevet opbygget siden 1933, hvor ideen om kraftfulde, men blide hudplejeprodukter begyndte at spire. I dag er det de to søstre, Hadley og Peyton Bell, der fortsætter deres fars, bedstefars og oldefars stolte hudplejetradition med henblik på at beskytte, nære og berolige huden.

Formula 10.0.6’s filosofi er netop at skabe hudplejeprodukter, der er blide mod huden, men alligevel kraftfulde og effektive mod dine hudproblematikker. Formula 10.0.6 ved dog, at det kan være lidt af en jungle at finde rundt i og udvælge de helt rigtige hudplejeprodukter, og netop derfor skriver Formula 10.0.6 altid tydeligt på produktets emballage, hvad det enkelte produkt gør – og undgår misvisende produktnavne, overdrevne udtryk eller forvirrende formuleringer. På dén måde tager Formula 10.0.6 dig i hånden og viser dig vej i den store hudplejejungle!

”Alt, hvad du har brug for – intet, du ikke behøver”

Når Formula 10.0.6 har valgt at skrive formål og effekt tydeligt på dit hudplejeproduktets emballage, er det fordi, at søstrene, Hadley og Peyton, prioriterer en høj grad af gennemsigtighed og kvalitet. Formula 10.0.6’s hudplejeprodukter er alle afprøvede, testede og udviklet med pålidelige formularer, så der ikke er noget, der bliver skjult for forbrugeren. Derudover er Formula 10.0.6 et miljømæssigt ansvarligt brand, så du med god samvittighed kan pleje din hud med de effektive Formula 10.0.6 hudplejeprodukter.

Ingredienser i Formula 10.0.6

Formula 10.0.6 stræber efter at komme din problemfyldte hud til undsætning – og det kræver naturligvis det rette indhold. Derfor har Formula 10.0.6 udvalgt de helt rigtige ingredienser, som tilpasses efter formålet; om det er fedtet hud, tør hud, sensitiv hud mm. Nogle af de særligt udvalgte ingredienser inkluderer:

Kakaosmør

Kakaosmør forstærker din huds naturlige barriere og giver intens næring til din hud.

Guava

Guava er en såkaldt ”superfruit”, som er rig på vitamin A, B, C og kalium, som hjælper med at berolige og lindre huden.

Avocado

Avocado fugter din hud – uden ekstra olie. Avocado reducerer rødme i huden og giver dig en blødere, klarere hud.

Tea Tree

Tea Tree er kendt for at bekæmpe urenheder samt rødme og er en af de mest velkendte og populære hudplejeingredienser til at slippe af med uren hud.

Formula 10.0.6 bestsellers

Formula 10.0.6’s sortiment er bredt og spænder over alt fra dagcreme og toner til muddermasker og scrubs. Formula 10.0.6’s produkter er hver især formuleret specielt til én type af problematisk hud, så du kan personliggøre og tilpasse din hudplejerutine, så den matcher din hudtype og problematik. Nogle af Formula 10.0.6 bedst sælgende hudplejeprodukter er:

Formula 10.0.6 so totally clean

Formula 10.0.6 so totally clean deep pore cleanser er det klassiske produkt fra Formel 10.0.6. Formula 10.0.6 so totally clean blev udviklet i 1933 og blev kun solgt i apoteker i USA. Det er en 2-i-1 rens og toner, der fjerner snavs og urenheder, så huden efterlades klar og frisk.

Formula 10.0.6 Thirst No More Moisturizer

Formula 10.0.6 Thirst No More Moisturizer er den skønneste fugtighedscreme, uanset hvilken hudtype du har! Nøgleingredienserne i cremen er et særligt fugtkompleks samt hvid te, som er nøje udvalgt for at give både fugt, næring og styrke til din hud. Den kraftige creme trænger hurtigt ind i huden og holder den frisk dagen lang.

Formula 10.0.6 Down to the Pore - Pore Strips

Med blot én strip fra Formula 10.0.6 Down to the Pore kan du fjerne snavs, der har hobet sig op i porerne helt nede i dybden, samt fjerne olie, så du får en mere ren og klar hud. Down to the Pore indeholder bl.a. Tea Tree, som er en af de mest kraftfulde antioxidanter, samt Kaolin, som fjerner olie og urenheder.


Køb de kraftfulde, men blide hudplejeprodukter fra Formula 10.0.6 billigt og nemt hos Med24.dk

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.