Frontline

Godkendt af lægemiddelstyrelsen

Pas godt på dine kæledyr med Frontline. Det smarte loppemiddel kan fås til både hunde og katte, så hele husstanden kan slippe af med flåter, lopper og lus. Bliv klogere på de forskellige loppemidler samt, hvordan Frontline virker her! 

Frontline Pour-On | Frontline Combo Vet | Frontline Vet Spray | Frontect Spot-on | Hvilket Frontline produkt skal jeg vælge?Anvendelse

22 Produkt(er)

Frontline - Et effektivt loppe- og flåtmiddel til hund og kat

Frontline er et af de mest populære brands indenfor flåt- og loppemidler til kæledyr på grund af deres effektive og let-anvendelige sortiment. 

Frontline startede med at være et receptpligtigt lægemiddel, men senere blev Frontline tilgængeligt i håndkøb, så man ikke skulle forbi dyrlægen først. Frontline viste vejen med et revolutionerende sortiment til at bekæmper flåter, lus og lopper. 

Sidenhen har det taget fart, og Frontline blev igen kåret som Årets Brand i 2020-2021 til den verdensomspændte World Branding Awards. 


Derfor er lopper og flåter dårlige for dit kæledyr

Parasitter lever af deres værts flod og kan overføre sygdomme gennem bid. Det er derfor vigtigt, at du holder øje med dit kæledyrs pels, så du kan fjerne parasitterne. Nogle af de mest almindelige parasitter er lopper og flåter. 

Loppen er årsag til kløe, og kan give loppeallergi samt bændelorm. Loppen suger blod og kan lægge op til 50 æg om dagen. Benytter du Frontline, dør de voksne lopper af den aktive ingrediens fipronil indenfor 24 timer. 

Anderledes farlige er flåter, der er verdens anden værste smittespreder – kun overgået af malariamyggen. Flåter kan overføre følgende sygdomme: 

  • Borreliose – forholdsvis sjælden
  • Anaplamose - også kendt som flåtfeber
  • TBE – forkortelse for Tick Bone Encephalitis. Sygdommen minder om hjernehindebetændelse

Et bredt sortiment af loppemiddel og flåtmiddel

Hvad end du skal bruge Frontline til at forbygge eller til at bekæmpe et angreb, så finder du her det flåt- og loppemiddel, som du har brug for. Læs mere om de forskellige loppe- og flåtmidler:

Frontline Pour-on Vet

Frontline Pour-on Vet indeholder fipronil, som dræber flåter, lus og lopper. Dette loppemiddel findes både til hunde og katte alt efter vægt. Frontline Pour-on Vet kan også bruges til drægtige og diende hunde eller katte, samt hvalpe og killinger der er mere end 8 uger. 

Frontline Combo Vet

Frontline Combo Vet er et af de bedste loppemidler på markedet og findes både til hunde og katte. Dette loppemiddel indeholder fipronil, som hjælper til at dræbe flåter, lus og lopper, imens det aktive stof (S)-methopen dræber loppelarver og æg. 

Flåter vil optage fipronil, når den sidder i dit kæledyrs pels, og vil herefter dø. Dette vil typisk ske 48 timer efter behandlingen. Når du har brugt Frontline Combo Vet på dit kæledyr, vil hunde være beskyttet mod flåter i op til 4 uger og katte i op til 2 uger. 

Det er også fipronil, som virker på lopperne. Her går processen dog lidt hurtigere. Allerede efter 24 timer vil lopperne begynde at dø. Mod lopper er din hund beskyttet i op til 8 uger og katte i 4 uger. 

Frontline Combo Vet kan bruges på drægtige og diende hunde eller katte, samt hvalpe og killinger, som er mere end 8 uger. Killinger skal veje mindst 1 kg. Og hvalpe mindst 2 kg. 

Frontline Spray

Frontline Vet Spray er perfekt til behandling og forebyggelse af lopper og flåter hos mindre dyr. Her bruges 2-4 pump pr. kg og produktet kan benyttes til både hund og kat. Det smarte ved denne spray fra Frontline er, at den må anvendes til hvalpe og killinger, fra de er 2 dage gamle. På den måde kan du beskytte dine kæledyr mod parasitter helt fra start.  

I Frontline spray er det også fipronil, som går ind, og virker mod flåter, lus og lopper.

Frontect Spot-on

Frontect Spot-on kan, ligesom de andre Frontline produkter, bruges til at bekæmpe flåter, lus og lopper. Derudover virker dette middel også mod flyvende insekter såsom myg, sandfluer og stikfluer. Faktisk hjælper Frontect Spot-on afvisende på flyvende insekter i op til 5 uger + flåter og lopper i op til 4 uger.  

Frontect Spot-on kan bruges til hunde, som er ældre end 8 uger og vejer minimum 2 kg.  


Forskellen på Frontline Combo Vet, Pour-On Vet og Frontect

Det kan være svært at navigere i det store udvalg af Frontlines sortiment. Frontline Combo Vet, Frontline Pour-On og Frontect kan virke meget ens, hvor anvendelse og virkning næsten er identisk.  

Frontline Pour-on og Combo Vet dræber begge lopper og flåter på kæledyret, men Combo Vet tager behandlingen skridtet videre: Dette middel hindrer også smitte til dit kæledyrs omgivelser, hvilket vil hjælpe til at stoppe nye angreb, og så går Frontline Combo Vet også ind og dræber loppeæg og -larver. Disse to loppe- og flåtmidler kan bruges både af hunde og katte.

Frontect findes til hunde, og som Pour-on og Combo Vet er denne også et loppe- og flåtmiddel. Derudover kan Frontect også bruges til at beskytte mod flyvende insekter til at forhindre bid.

Skema over de forskellige Frontline loppemidler

Hvordan bruger jeg Frontline?

1. Påfør Frontline om aftenen, så loppemidlet får tid til at tørre natten over
2. Vask hænder efter påføring eller ved berøring af kæledyret
3. Brug kun Frontline på tør pels. For at opnå den bedste effekt bør dyret ikke komme i bad de efterfølgende 48 timer efter behandling
4. Påfør Frontline i dyrets nakke, hvor det ikke kan slikke og vaske sig
5. For at opretholde effekten skal du gentage behandlingen hver fjerde uge

Husk at benytte det rette præparat til dit kæledyr. Styrken i Frontline er forskelligt, så det passer til hhv. kat og hund. Derudover er det vigtigt, at du ikke bruger Frontline på din kanin.


Hvor ofte må man bruge Frontline?

Du skal bruge Frontline hver fjerde uge. Der forelægger ikke nogen undersøgelse af, hvad der sker, hvis du behandler oftere. Kontakt derfor altid din dyrelæge, hvis du gerne vil behandle oftere end hver 4. uge.

pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.