FUTURA

6 Produkt(er)

FUTURA kosttilskud – Bidrager til din sundhed

FUTURA bygger på al ny og gammel viden indenfor naturens gavmildhed, når det gælder kilden til vigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Selvom god mad og varieret kost kan tage kærligt hånd om vores kroppe, lider mange stadig mangel på disse essentielle stoffer.

FUTURA mener derfor, at man med god samvittighed kan supplere kosten med et eller flere tilskud for kroppens optimale funktion. Hos Med24.dk forhandler vi flere af brandets specifikke kosttilskud, og du har muligheden for at købe dit kosttilskud fra FUTURA i dag til gode tilbud og skarpe priser.

Vi tilbyder desuden mulighed for hurtig levering samt fri fragt! 

FUTURA fiskeolie og omega 3

Fiskeolie er en af vores rigeste kilder til de velkendte omega-3 fedtsyrer. Omega 3 omfatter syrerne EPA og DHA, som begge er livsvigtige for både hjerte, hjerne og synet. Mens DHA bidrager til normalt syn samt hjerte- og hjernefunktion, bidrager EPA til hjertefunktionen.

Den gavnlige effekt opnås først ved et dagligt indtag på 250 mg. Derfor er det vigtigt, at vi får sikret os nok af de essentielle fedtsyrer.  

Støt hjerteforeningen
Vi alle ved, hvor vigtigt det er at passe på hjertet - Det ved både FUTURA og Hjerteforeningen. Derfor støtter FUTURA Hjerteforeningen, gennem en årlig donation, der blandt andet går til at støtte den danske forskning på hjerteområdet. 

Kosttilskud for dit hjerte, syn og hjerne
FUTURA har flere forskellige tilskud, der bidrager med omega 3 og fiskeoliens andre essentielle fedtsyrer omega 6 samt 9. Herunder finder du:  

FUTURA Fiskeoliekapsler. Du kan desuden bidrage til hjerne, hjerte og syn med denne fiskeolie som ovenikøbet indeholder E-vitamin, der beskytter cellerne mod oxidativt stress. Det er muligt for børn at indtage kosttilskuddet, når de er nået 11 år.

FUTURA kalk

Calcium, der er bedre kendt som kalk, er kroppens mest dominerende mineral. Både som barn, voksen og ældre behøver vi at sikre et optimalt indtag af kalk. Det skyldes at mineralet i væksten er altafgørende for knoglernes opbygning samt knoglevævets styrke.

Når alderen begynder at presse sig på, vil en afkalkning af knoglerne så småt begynde at tage ved. Det ses især hos kvinder i overgangsalderen. Kommer man til at lide af kalkmangel kan det føre til knogleskørhed, blodtryksforhøjelse og nyresten. Derfor har FUTURA udvidet deres sortiment med en række tilskud af kalk - herunder:

FUTURA Kalk + D3, som både bidrager til knogler, tænder samt immunsystemets normale funktion med et højt indhold af kalk og et strejf af D-vitamin til at komplimentere kroppens udnyttelse af kalk.

Kroppens udnyttelse af både fosfor og kalk er nemlig betinget af D-vitamin, som enten optages gennem sollys eller kosttilskud. FUTURA har derfor sørget for den nødvendige mængde af D-vitamin i deres tilskud med kalk, for at sikre dig, at tilskuddet bidrager med mineralet om end du vælger FUTURA Kalk eller FUTURA Kalk 50+

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.