FVS

6 Produkt(er)

FVS – en revolution inden for hårpleje

FVS eller Frisørens Vital System er en professionel hårplejeserie, der er udviklet af Schwarzkopf. Schwarzkopf er et prisvindende brand med en imponerende historik på over 100 års erfaring i at skabe hårpleje og stylingprodukter. Schwarzkopf blev skabt i Berlin tilbage i 1898, da Hans Schwarzkopf åbnede en lille butik med kosmetik, skønhedsprodukter og parfume. I 1927 udvikler Hans Schwarzkopf verdens første flydende shampoo, og i de efterfølgende år revolutionerer han hårindustrien. I dag udvikler Schwarzkopf stadig nyskabende hårplejeprodukter som f.eks. hårserien fra FVS.

FVS er ikke blot et hårplejemærke; det er en revolution inden for hårpleje, der forpligter sig til at bringe innovation og kvalitet ind på dit badeværelse. Med en dyb forståelse for de skiftende behov og ønsker hos moderne forbrugere, har FVS formået at skabe en linje af hårpleje, der ikke kun opfylder, men overgår forventningerne.


FVS shampoo og hovedbundspleje til alle behov

FVS har skabt en række hårplejeprodukter, der er ideelle til forskellige hovedbundsproblemer herunder hårtab, skæl, svamp og bakterier i hovedbunden, en kløende og irriteret hovedbund, overproduktion af talg samt dårlig cirkulation i hovedbunden. Alt hårpleje fra Frisørens Vital System er med til at forebygge og afhjælpe problemer med hovedbunden.

FVS Shampoo 1 – dit første skridt mod fantastisk hår og hovedbund

Hver eneste FVS shampoo 1 er fyldt med omhyggeligt udvalgte ingredienser, designet til at pleje og nære dit hår fra rod til spids. Deres signaturprodukt, FVS nr. 1 shampoo, er blevet en storfavorit blandt kunderne for sin evne til at transformere livløst hår til lokker, der oser af liv og glans. FVS 1 er en shampoo til normal og fedtet hår, der hjælper med at modvirke skælforekomst, svamp, kløe samt produktionen af talg.

FVS Shampoo 2 – shampoo af perfektion til din hovedbund

FVS 2 repræsenterer kernen i deres filosofi: at bringe simplicitet og effektivitet til din hårplejerutine. Den er skabt for at give dig det bedste fra FVS-teknologien i en mere koncentreret form, perfekt til dem, der ønsker mærkbare resultater med minimal indsats. FVS 2 shampoo er en specialshampoo til farvet og tørt hår og hovedbund, der modvirker tørre skælforekomster, svamp og kløe i hovedbunden.

FVS 4 – pleje og beskyttelse til hår og hovedbund

FVS 4 er en tonic kur til hovedbunden, der går ind og hjælper med at genoprette en normal hovedbund. Hovedbundskuren kan med fordel anvendes sammen med din foretrukne FVS shampoo. Kuren påføres direkte i hovedbunden og er med til at modvirke hårtab samt stimulere blodcirkulationen i hovedbunden.


Se udvalget af FVS shampoo og hovedbundspleje hos Med24.dk. Køb FVS allerede i dag og opnå fri fragt fra 349 kr.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.