Garnier

Garnier med grøn baggrund og produkter

Garnier udvikler effektive plejeprodukter til krop og ansigt inspireret af naturen, i en prisklasse hvor alle kan være med. Udforsk Garniers udvalg af aktiv hudpleje og solcreme til hele familien lige her. 
Læs mere om Garnier | Garnier Skin Active | Garnier Pure Active | Garnier Fructis | Garnier Ambre Solaire | Garnier Olia

104 Produkt(er)

Garnier - naturberigede plejeprodukter til en pris, hvor alle kan være med

Garnier er et fransk brand, som blev stiftet allerede i 1904, og som siden da har udrullet tusindvis af produkter for at blive et af de førende hudplejebrands på verdensplan. Garnier udvikler innovative produkter, der plejer ansigt, krop og hår, med naturen som den primære inspirationskilde. Garnier gør det muligt for absolut alle at få fingre i effektiv hudpleje og solbeskyttelse uanset hvilken hud- og hårtype du har, ligegyldigt hvad dit budget er! 

Garnier forpligter sig til Green Beauty

Garnier er på globalt plan et ledende brand inden for naturlig pleje, og deres formler har altid været baseret på aktive ingredienser fra naturen såsom nærende planteolier, vitaminrige frugtekstrakter og andre gode aktiver. De seneste mange år har de dog arbejdet på at inkorporere Green Beauty yderligere i deres principper. Green Beauty indebærer, at både produktion samt produkterne selv skal blive mere bæredygtige, bionedbrydelige og naturlige for klodens og klimaets skyld. Af denne grund har Garniers fabrikker arbejdet på at reducere deres klimaaftryk markant, og i 2025 skal al produktionen være 100% CO2 neutral. Garnier bestræber sig derudover på, at deres formler så vidt muligt skal være af naturlig oprindelse, så de er bionedbrydelige. Desuden har Garnier for nylig fået den officielle Cruelty Free Certificering. De sidste år er deres emballage også blevet gjort mere miljøvenlig, idet Garnier anvender genbrugsplast til at fremstille genanvendelige flasker og bøtter. Derudover er deres solplejeprodukter udviklet i samarbejde med Ocean Conservancy, der arbejder på at beskytte verdenshavene mod blandt andet plastikfourening. 

Ønsker du at læse mere om Garniers mest naturlige og bæredygtige produktserier, kan du med fordel udforske Skin Active Botanical Naturals til huden eller Hair Food hårplejeserien. 

Effektiv hudpleje til ansigtet fra Garnier

Leder du efter produkter, du kan bruge som en del af din daglige hudplejerutine, kan du med fordel udforske Garniers udvalg af effektive plejeprodukter til ansigtet. Skin Active serien har alt hvad du skal bruge inden for renseprodukter, BB-creams, ansigtsmasker og diverse effektive produkter, og her er du garanteret at finde et produkt, der matcher dit behov - for eksempel den uundværlige Micellar Cleansing Water i flere forskellige varianter. Under serien finder du også mærkerne Pure Active til uren og kombineret hud samt Botanical Naturals, som er mere naturlig hudpleje til hud, der trænger ekstra pleje.

Hårpleje fra Garnier - superfrugter til superhår

Mangler du en ny shampoo, balsam eller hårkur har Garnier udviklet mærket Fructis - et bredt sortiment af lækre hårplejeprodukter alle baserede på virksomme frugtekstrakter. Fra Fructis finder du plejeprodukter til enhver hårtype, som kan genoprette sundheden i dit hår og efterlade det med et smukt udtryk samt en fantastisk frugtig duft. Under Fructis finder du desuden serien Hair Food, som består af særligt naturlige hårplejeprodukter baseret på hver deres unikke frugtekstrakt. Hair Food er mindst 96% bionedbrydelig, vegansk og dermatologisk testet samt er perfekt til dig, hvis hår sulter efter naturlig pleje. Vil du gerne prøve en ny hårfarve eller opfriske den gamle? Så kan du med fordel prøve Garnier Olia, som er permanent hårfarve baseret på naturlige planteolier, der holder dit hår sundt og din farve frisk. 

Hold kroppen velplejet og beskyttet med kropspleje fra Garnier

Selvfølgelig er det ikke kun ansigtet, der skal plejes og passes på. Derfor har Garnier også udviklet skønne plejeprodukter til kroppen, som holder huden beskyttet, velnæret og sund. Prøv blandt andet miniserien Respons - rige bodylotions baseret på ekstremt nærende planteolier, der plejer huden i dybden og forebygger udtørring. Prøv også Garniers deodoranter - for eksempel bestselleren Garnier Mineral Deo UltraDry 48hr Roll-On, der modvirker sved- og uønsket lugt i op til 2 døgn uden ethylalkohol. 

Garnier Ambre Solaire tilbyder bredspektret solbeskyttelse til hele familien

Garnier har udover hudpleje også udviklet solbeskyttelsesprodukter i næsten 100 år, og deres solcremer er favoritter på det danske marked. Garniers solplejeserie hedder Ambre Solaire, og består af en række effektive plejeprodukter, der tilbyder høj og bredspektret UV-beskyttelse, uanset hvilket slags produkt du foretrækker, hvad end det er creme, lotion, spray eller andet. I Ambre Solaire sortimentet finder du solcremer fra faktor 15 helt op til faktor 50+, og du finder desuden produkter udviklet specielt til børns sensitive hud, så hele familien er godt dækket ind i solens skadelige stråler. 

Køb Garnier hos Med24.dk - altid gode tilbud, hurtig levering og mulighed for gratis fragt!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.